Liity Suomen Padel liittoon

Liity Suomen Padel liittoon ja Padel-pelaajien iloiseen joukkoon!

Suomen Padel liitto ry:n jäseneksi voi liittyä lähettämällä jäsenhakemuksen meille allaolevalla lomakkeella. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden.

Vanhat jäsenet voivat maksaa tämän vuoden jäsenmaksunsa liiton tilille:

Nordea IBAN FI66 1025 3000 2591 87
viitenumero: 1009

Verkkopankin viestikenttään etunimi, sukunimi ja ”jäsenmaksu <vuosi>”. Jos et viitteen lisäksi pysty käyttämään viestikenttää, varmista että maksajan nimi on sama kuin jäsenen (muussa tapauksessa tarkenna meille kenen jäsenmaksusta on kyse osoitteeseen info@padel.fi) Päivitä tarvittaessa yhteystietosi myös osoitteeseen info@padel.fi.

Jäsenyysvaihtoehdot ovat seuraavat:

Jäsenyys 30 euroa & perhejäsenyys 50 euroa

Jäseniksi voivat hakea yksityiset henkilöt 30 e / vuosi. Perhejäsenyys maksaa 50 e / vuosi. Jäsenyys sisältää Padel liiton lisenssin.

Kannatusjäsenyys 200 euroa

Liiton kannatusjäseniksi voivat hakea rekisteröityneet yhdistykset ja/tai urheiluseurat 200 euroa / vuosi. Kannatusjäsenyys ei oikeuta osallistumaan kilpailuihin.

Ohjeet:

Lähettääksenne jäsenhakemuksen, kirjoittakaa allaolevaan lomakkeeseen nimenne ja sähköpostiosoitteenne.

Kirjoittakaa isoon ”laatikkoon” myös osoitteenne, jotta voimme lähettää teille jäsenpostia. Halutessanne voitte kirjoittaa siihen lisäksi puhelinnumeronne.

Painakaa ”Lähetä”. Lähetyksen onnistuttua lukee ”Viesti lähetetty”. Huom! Lähetyksen onnistumiseksi on kenttään kirjoitettava jotain tekstiä, esimerkiksi sana ”Jäsenhakemus”.

Kun jäsenhakemuksenne on hyväksytty, lähetämme teille maksutiedot sähköpostitse.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: