Valmennus- ja koulutuspäällikkö palkattu Padelliittoon!

Padelliiton tulevan vuoden suurpanostus kohdistuu seura-, juniori- ja valmennustoimintaan. Tämän puitteissa hallitus on päättänyt palkata liiton ensimmäisen virallisen palkollisen, valmennus- ja koulutuspäällikkö Ville Tuomen.

Ville Tuomi on ikäänsä nähden pitkän linjan valmentaja. Hänen 12 vuoden työkokemus ammattivalmentajana sekä tennisvalmentajien kouluttaminen antaa hyvät valmiudet tuoda padelliitolle sekä jäsenseuroille tukea kasvavan lajin tarpeisiin.

Ville aloitti työssään 1.9., ja hänen ensimmäisten kuukausien To do -listalla on ollut Padelliiton virallisen koulutuspolun suunnittelu. Jo käynnistetyn ohjaajakoulutuksen jatkoksi on tarkoitus järjestää ensi vuoden aikana lisää näitä koulutuksia ja ainakin yksi Taso 2 (seuravalmentaja) -koulutus. Näistä lisää tuonnempana!

Villen on tarkoitus myös käynnistää seurakäynnit, joiden idea on lisätä liiton jäsenseurojen tietämystä liiton toiminnasta, auttaa juniori- ja muun valmennuksen suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä kertoa liikunnan aluejärjestöjen palveluista. Ville on myös suunnitellut valmentajaklinikkojen järjestämistä sekä maajoukkuetoiminnan koordinaation kehittämistä!

Näistä kaikista tarkemmin jatkossa. Nyt olisi kuitenkin hienoa saada kutsuja seurakäynneille, joiden aikana Ville kertoo tarkemmin työnkuvastaan ja suunnitelmistaan! Jos seurasi on kiinnostunut, ota yhteyttä suoraan Villeen ja sovi seurakäynti (Villen yhteystiedot: villetuomi.hyts@gmail.com).

Ohessa vielä kuva viime kesän ensimmäiseltä viralliselta seurakäynniltä, jonka suorittivat hallituksen puheenjohtaja Teppo Järvinen ja padelaktiivi, Joensuun oma poika Samuli Halmes. Joensuusta paikalla oli uuden padelkentän onnellinen ”isäntä” Rauno Bies sekä seura-aktiivit Kimmo Kotro, Joonas Kekäle, Tommi Jeskanen ja Jarmo Perälä. Pari tuntia hurahti kuin siivillä helteisessä kokoushuoneessa (ulkona +30C) keskustellen padelin nykytilanteesta Suomessa ja tulevaisuuden suunnitelmista, jonka jälkeen oli aika testata uudet kentät. Ja Joensuun halli on kiistatta yksi maan parhaista – tervemenoa testaamaan, jos joku eksyy ”susirajalle”!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: