Ulkopadelkenttä avattiin Laajasaloon

Padel saapui Laajasaloon torstaina 22.8, kun uuden ulkopadelkentän avajaisia vietettiin kello 17.00 – 21.00. Moni Sata-Tenniksen jäsen sai ensikosketuksensa lajiin sekä itse kentällä että katsomossa. Ilta huipentui näytösotteluun, jossa pelasivat Sata-Tenniksestä Harri Heliövaara ja Roope Kailaheimo sekä muun maailman edustajat Julius Lehmuskallio ja Kaj Swanljung. Koko nelikko on edustanut Suomea arvokisoissa ulkomailla sekä täyttäneet mitalikaappeja kotimaisissa SM-kilpailuissa.

”Oli kiva päästä kokeilemaan uutta padelkenttää heti ensimmäisten joukossa ja samalla todeta, että padelille on jo selkeästi kiinnostusta Sata-Tenniksen jäsenten keskuudessa. Iso katsoja- ja kokeilijamäärä yllätti! Kentän pinnoite ei ollut vielä ihan täydessä pelikunnossa, mutta asettuu varmasti syksyn mittaan, kun käyttökerrat lisääntyvät,” kertoi Roope Kailaheimo ensi tuntemuksiaan kentästä.

Sata-Tennis päätti 11.12.2018 järjestetyssä syyskokouksessa laajentaa lajivalikoimaa ottamalla toiseksi lajiksi padelin. Samalla seura liittyy Suomen Padelliiton jäseksi. Tämä tarkoittaa Sata-Tenniksen jäsenille mahdollisuutta osallistua Suomen Padelliiton järjestämiin kilpailuihin. Uusi kenttä on jatkumoa lajivalikoiman laajentamiselle.

”On hienoa saada oma padelkenttä Laajasaloon. Toivottavasti kenttä palvelee jäsenistöämme ja antaa kipinän uuden lajin aloittamiselle seuran sisällä. Iso kiitos toki myös halliyhtiölle kentän rakentamisesta,” kommentoi puolestaan Sata-Tenniksen puheenjohtaja Jukka Kervinen padelkentän saapumista Laajasaloon.

Meksikosta lähtöisin olevaa padelia kutsutaan maailman nopeimmin kasvavaksi urheilulajiksi. Suomeen padel rantautui ensimmäisen kerran vuonna 2003. Laji on kasvattanut suosiotaan huomattavasti etenkin muutaman viime vuoden aikana. Kenttä on varattavissa Tennishallin kassalta tai varausjärjestelmästä.

Sata-Tennis ry – Sarvastonkaari 23 00840 Helsinki – info@sata-tennis.fi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: