Terveisiä uudelta Padel-liiton puheenjohtajalta

Lajiliittomme vuosikokous valitsi viime vuoden lopulla uutta verta hallitukseen, joka aloitti toimintansa tarmokkaasti 1.1.2016 uusilla ajatuksilla ja kolmella upouudella tulokkaalla varustettuna. Ehdimme jo kokoustaakin männäviikolla, jossa liiton uusi puheenjohtaja, lääketieteen tohtori Teppo Järvinen, esitteli teesejään meille muille:

Padelin Suomeen rantautumisajankohdasta löytyy varmasti monen monta tarinaa, mutta itse vertaisin tätä reilun 10-vuoden taivalta lapsen kasvutarinaan, jossa Padel on nyt saavuttamassa ”myöhäiskypsyneen taaperon” kehitysvaiheen; askel alkaa pikkuhiljaa vakautumaan ja edessä avautuva tiekin näyttää vähemmän kuoppaiselta. Kuten lähes säännönmukaisesti käy – niin lapsille kuin nuorille organisaatioille – alkuvuodet ovat mustelmien täyttämää tunnustelua, johon valitettavan usein kuuluu myös ajoittainen hapuilu. Mutta kun alkuongelmista on päästy yli, jatko on yleensä huomattavasti sujuvampaa!

Ensimmäistä kertaa liittomme historiassa haluamme julkaista puheenjohtajan ajatelmia näin tekstimuotoisesti jokaisen Padel-harrastajan ja -aktiivin kommentoitavaksi. Kokonaisuutenaan parisivuinen juttu on luettavissa täällä.

Haluan toivottaa Tepon ja kaksi muuta Padel-aktiivia, Inka Kuusniemen ja Erja Sarasteen, lämpimästi tervetulleeksi liittohallitukseen edesauttamaan parhaan lajimme tunnettuuden lisäämistä. 2016 on entistä suurempi Padel-vuosi, teidän kaikkien ansiosta!

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: