Terveisiä sisäkenttien SM-kisoista ja Padelliiton vuosikokouksesta

Olin tänään seuraamassa ensimmäistä kertaa ”täysin katsojana” SM-turnausta Kilon Padel Clubilla. Klubin täysin järjestämän (ja liiton myöntämän) mestaruusturnauksen meno ja meininki oli hurjaa, kun kuudella (!) padelkentällä oli matsit käynnissä yht’aikaa, ja lisäksi vieressä muutaman metrin päässä oli Bounce Espoon trampoliiinipompinnan SM-kisat/MM-karsintakisat. Hulabaloo ja todellinen urheilujuhlan tuntu jäi mieleen hyvin. Erinomaista työtä!

Klubimainen tunnelma sohva-osastoineen ja säkkituoleineen kuten Espanjassa konsanaan sopii kyllä upeaan lajiimme kuin silmä päähän, täytyy sanoa. Saimme myös suuren kunnian esitellä Suomen padelmeininkiä kansainvälisen Padelliitto FIP:n puheenjohtaja Daniel Pattille, joka on maassamme viikonloppuvierailulla. Kisojen tuloksista en sen tarkemmin osaakaan sanoa, koska ihailin vain venyytä ja palloralleja. Viimeiset semifinaalit ja varsinaiset finaalit ovat huomenna klo 10 lähtien, joten sinne siis katsomaan ja kannustamaan!

Pidimme pelipäivän päätteeksi Padelliiton sääntömääräisen vuosikokouksen. Rankat matsit ja niiden jälkeinen uupumus taisivat verottaa osallistujamäärää, kun tällä kertaa kokoustimme lähes vain hallituksen kesken. Vuosikokous kävi nopeasti läpi viralliset pykälät ja totesi vuoden 2016 olevan hienosti pulkassa. Julkistimme vuosikokouksessa hallituksen esityksestä Padelliiton ensimmäisen kunniajäsenen muistaaksemme hänet yhtenä liittomme tärkeimpinä kulmakivinä. Kiitos Piukku Kopiloff, ja onnea jatkoon sydämellisesti. Kirjoittelin pienen tarinan muistoista ensimmäisellä ja toisella kotimaisellani, joten lukaiskaapa se uudelta Padelliiton kunniajäsenet -sivulta.

Allekirjoittaneella tuli henkilökohtaisesti tasan kuusi vuotta täyteen liittohallituksessa. Toiminnassa olen jeesannut lähinnä täällä ”netissä” liiton alkuvuodesta 2009 asti, ja nyt tuntui siltä että homma on senverta hyvillä uomilla, että uskallan jättää jatkon seuraaville. Joten kiitän nöyrästi teitä kaikkia tekstini seurassa vietetyistä minuuteista. Mika kiittää, kuittaa ja kumartaa poistuen takavasemmalle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: