Tärkeä muistutus: Ranking-kilpailuihin osallistuneille/ osallistuville 

Haluamme vielä muistuttaa lisensittömiä pelaajia hankkimaan Suomen Padelliiton kilpailulisenssin sekä seurattomia pelaajia liittymistä liiton alaiseen jäsenseuraan.

Pelaajan, joka osallistuu Suomen Padelliiton virallisin ranking- kilpailuihin vuonna 2018, on ranking-pisteiden kertymisen ja rankingin osalta ehdotonta huolehtia edellä mainitut (kilpailulisenssi ja seuran jäsenyys) asiat kuntoon ennen kilpailuihin osallistumista.

Pelaajan, joka osallistui vuoden ensimmäisiin ranking-kisoihin,  pyydetään huolehtimaan liiton kilpailulisenssi ja seuran jäsenyysasia kuntoon viimeistään 25.2.2018 mennessäMuutoin pelaaja ei saa ranking pisteitä ensimmäisestä pelatusta ranking kilpailusta. Rankingit päivitetään liiton sivuille seuraavan kerran 26.2.2018.

Huom. Rankingien laskemisessa otetaan huomioon myös vuoden 2017 ranking-pisteet, joten mikäli olet kilpaillut liiton virallisissa ranking-kilpailuissa vuonna 2017 ja haluat myös näiden ranking-pisteiden kertyvän, tulee 2017 kilpailulisenssi (30 €) maksaa myös 25.2.2018 mennessä

Kilpailulisenssin hakeminen:

Kilpailulisenssin hakemisen ja maksamisen kaudelle 2018 voit tehdä oheisesta linkistä. Kertalisenssin voit myös lunastaa oheisesta linkistä, ei esim. kilpailupaikalta.

Liity liiton alaiseen jäsenseuraan:

Oheisesta linkistä voit tutustua jäsenseuroihin 

 

Yhteistyöterveisin,

Suomen Padelliitto

 

One thought on “Tärkeä muistutus: Ranking-kilpailuihin osallistuneille/ osallistuville 

Add yours

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: