Tärkeä maajoukkuetiedote

Kansainvälisissä padelpiireissä kuohuu, kun kansainvälisellä padelliitolla (FIP) ja Euroopan padelliitolla (EPA) on suuria erimielisyyksiä mm. kuluvan vuoden miesten ja naisten EM-kilpailujen järjestelyoikeuksista. Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että tulossa olisi kahdet eri EM-kisat.

Suomi on päättänyt osallistua EPA:n kilpailuihin Lissabonissa. Painavimpana perusteluna on se, että kyseessä oleviin kisoihin on ilmoittanut osallistuvansa yht. 15 maata, mukaan lukien Euroopan padeltoiminnan “powerhouset” Espanja ja Portugali.

Miesten maajoukkuevalinnat teki kapteeni Max Sjövall ja naisten valinnat puolestaan työryhmä kapteenin Inka Kuusniemen johdolla. Valintojen jälkeen on tullut kuitenkin poisjääntejä naisten joukkueesta ja joukkuetta tullaan täydentämään lähitulevaisuudessa.

Miesten joukkue

Max Sjövall (Kapteeni)
Juuso Tapanainen
Sebastian Carlsson
Kalle Väinölä
Ville Tuomi
Olli Marjamäki
Axel Waris
Mikko Hermans

Senioriorimaajoukkueiden kapteenit Mikko Hermans ja Inka Kuusniemi valitsivat joukkueen (miehet / naiset) aikaisempien näyttöjen ja karsintatapahtumien perusteella. Joukkuetta lähdettiin kasaamaan viime vuoden MM-kisojen ikäryhmien pohjalta, mutta EPA päätyi nyt viime metreillä tekemään niihin muutoksia. Ohessa lopulliset ikäkategoriat tuleviin senioreiden EM-kisoihin:

Naiset: 40, 45 ja 50

Miehet: 45, 50 ja 55

Kun ikäluokat on nyt vihdoinkin lyöty lukkoon niin EPA:n jäsenmaat äänestävät parhaillaan vielä siitä, että järjestetäänkö kisat jo aiemmin ilmoitettuna ajankohtana vai pidennettynä viikonloppuna syyskuun lopussa Bilbaon sisäkentillä. Myöskin toinen äänestys on käynnissä koskien parikilpailujen sisällyttämistä EM-kisoihin. Suomi on antanut äänensä luonnollisesti aiemmin sovitulle ajankohdalle ja myös parikilpailun pitämistä kisoissa. Tiedotamme padelkansaa lopullisista äänestyksien tuloksista sekä päätöksistä pikimmiten. Päivitämme samalla myös lopullisen maajoukkueen.

Parhain terveisin Suomen Padelliitto

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: