Syysliittokokous valitsi uuden puheenjohtajan ja hallituksen

Sääntömääräinen syysliittokokous valitsi uuden puheenjohtajan ja hallituksen

Padelliiton syysliittokokous järjestettiin lauantaina 16.11.2019 Helsingissä.

Liittokokouksessa oli edustus jokaisesta liiton jäsenseurasta (osa tosin valtakirjan välityksellä). Keskustelu kokouksessa oli vilkasta, mutta erittäin hyvähenkistä. 

Liiton sääntöjen mukaisesti kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio, joissa painopistealueeksi on suunniteltu juniori- ja koulutustoiminta. Tämän lisäksi suoritettiin liittohallituksen jäsenvaali. Odotettavissa oli todellinen hallitusreformi, koska erovuorossa olivat puheenjohtajan (Teppo Järvinen) lisäksi hallituksen varapuheenjohtajana toiminut Erja Saraste sekä jäsenet Elina Rantamäki, Kalle Väinölä ja Inka Kuusniemi. Heidän lisäkseen Juuso Tapanainen oli ilmoittanut halustaan erota kesken 2-vuotisen hallituskauden. Erovuoroisista ainoastaan Kalle Väinölä oli ilmoittanut halustaan jatkaa hallitustyöskentelyä. 

Seurat olivat aktiivisesti miettineet ehdokkaita hallituksen uusiksi jäseniksi: ensimmäisen kerran uuden ”hallintomallimme” aikakaudella ehdokkaita oli enemmän kuin vapaita paikkoja, vaikka tarjolla oli siis puheenjohtajuus ja kuusi hallituspaikkaa.

Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Padel JKL:n Janne Jukarainen. 

Hallituksen jäsenten valinnassa jouduttiin turvautumaan äänestykseen, jossa eniten kannatusta saivat Hans Koivu Padel Tampereelta, Max Sjövall Padel House:sta sekä Eemeli Jokinen, Kati Ranta, Mari Tirkkonen-Saunamäki ja Kalle Väinölä Padel Club Finland:sta. Vanhoina jäseninä jatkavat Anu Kentala SMASH ry:stä ja Mikko Hermans Padel Club Finland:sta.

Koska nykyinen hallituksen halusi välttää tilanteen, jossa hallituksen kokoonpano vaihtuisi vuorovuosin hyvin epätasaisesti, oli se tehnyt liittokokoukselle esityksen, että kaksi uuden hallituksen jäsentä valittaisiin nyt 1-vuotiskaudeksi ja loput neljä 2-vuotiskaudeksi. Näin saavutettaisiin tilanne, jossa hallitus uudistuisi tasapainoisemmin. Liittokokous hyväksyi tämän esityksen, jonka vuoksi suoritettiin arvonta, jossa 1-vuotiskausi osui Max Sjövallin ja Mari Tirkkonen-Saunamäen kohdalle.

Näin ollen ensi vuoden alusta liittomme uusi hallitus on seuraava:

Toimikausi

  • Janne Jukarainen, puheenjohtaja 2020-21
  • Mikko Hermans 2019-20
  • Eemeli Jokinen 2020-21
  • Anu Kentala 2019-20
  • Hans Koivu 2020-21
  • Kati Ranta 2020-21
  • Max Sjövall 2020
  • Mari Tirkkonen-Saunamäki            2020
  • Kalle Väinölä 2020-21

One thought on “Syysliittokokous valitsi uuden puheenjohtajan ja hallituksen

Add yours

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: