Suomi valmis EM-kisoihin!

Suomen miesten ja naisten maajoukkueet ovat valmistautumassa reilun kahden viikon päästä startattaviin padelin Euroopan mestaruuskilpailuihin (Lissabon 3.- 9.11.).

Miesten kilpailuissa on mukana yhteensä 15 maata, jotka ovat jaettu neljään alkulohkoon. Suomen miesten joukkue arvottiin samaan alkulohkoon yhdessä Portugalin, Irlannin ja Sveitsin kanssa. Lohkon kaksi parasta maata etenee puolivälieriin ja kaksi heikointa maata mittelevät sijoista 9-15. Portugali on kisojen kakkossijoitettu, joten Suomella on hieno mahdollisuus päästä mittamaan tasonsa keskuskentällä kotiyleisön edessä.

Naisten kilpailuissa on mukana yhteensä 11 maata ja kilpailut starttaavat miesten tapaan alkulohkon peleillä. Suomen naiset arvottiin samaan alkulohkoon yhdessä kolmanneksi sijoitetun Ruotsin sekä Puolan ja Tanskan kanssa.

Sekä Suomen miehillä että naisilla on siis erittäin hyvät mahdollisuudet kiilata itsensä kahdeksan parhaan joukkoon EM-lopputurnauksessa.

Kilpailuissa pelataan maiden välisten kilpailujen (Team competition) lisäksi myös parikilpailut (Pairs tournament). Parikilpailujen kaaviot arvotaan myöhemmin tällä viikolla.

EM-kilpailuja voi seurata suorana Facebookissa EM-kilpailujen virallisella tapahtuma sivulla osoitteessa: Official page of the EPA European Championships –https://www.facebook.com/europadel2019

Ohessa miesten ja naisten maajoukkueet tuleviin EM-kisoihin:

Naiset:

Inka Kuusniemi (Kapteeni)
Minna Torkki
Ella Leivo
Natalia Lindberg
Suheil Lizana Rojas
Marsa Laukkoski
Sarianne Vallioniemi
Jennina Viikari

Miehet

Max Sjövall (Kapteeni)
Juuso Tapanainen
Sebastian Carlsson
Kalle Väinölä
Olli Marjamäki
Axel Waris
Mikko Hermans
Henrik Sillanpää

Onnea ja menestystä toivottaen,

Suomen Padelliitto

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: