Suomen PADEL ja Susijengi yhdessä kohti menestystä Kisakalliossa!

Suomen Padelin kevät alkaa vauhdilla upean aurinkoisen sään siivittämänä:

Lohjan Kisakallion Urheiluopistosta tulee Suomen Padel liiton valmennuskeskus, jossa koulutetaan niin valmentajia kuin ohjaajia Padeliin. Urheiluopisto tulee panostamaan PADELIN kehittämiseen, vaikka heillä on suuri projekti Susijengin kanssa kohti koripallon MM-turnausta Espanjaan. Opistolle on tällä hetkellä rakenteilla uusi Padel-kenttä (ks. kuvat rakennustöistä galleriasta). Piakkoin valmistuva kenttä on tietysti varattavissa myös kaikille muille innokkaille pelaajille. Suomen Padel liitto on kiitollinen Kisakallion Urheiluopiston innovatiiviselle ja ammattitaitoiselle henkilökunnalle, jotka näkevät Padelin kautta tulevaisuuteen!

IMG_3065Uuden Kisakallion (Lohja) PADEL-kentän rakennustyöt 04/2014IMG_3058

Liittomme harjoituskeskukseksi tulee Vihdin Nummelassa oleva Liikuntasampo, jonne rakennetaan kaksi uutta kenttää. Pystymme näin pitämään kentillä tehokkaita pelitapahtumia pareja vaihdellen. Liikuntasampo tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet pelaajille ja kaikille muillekin: Enäjärven rannalla oleva urheilukeskus mahdollistaa kovien pelien jälkeen erinomaisen saunan nojatuoleineen sekä tehokkaan porealtaan järven rannalla, unohtamatta pulahdusta viereiseen järveen.

liikuntasampo-padel-007 liikuntasampo-padel-001liikuntasampo-padel-013

Lohja ja Vihdin alue panostavat molemmat voimakkaasti Padeliin. Kaikki kolme uutta kenttää ovat uudenmallisia ovettomia BallSports-messuilla nähdyn kaltaisia. Näin pelaajat pystyvät harjoittelemaan ensimmäistä kertaa pomppivan pallon hakua kentän ulkopuolelta molemmin puolin! Miami 2015 tavoitteena, kohti tähtiä! Esittelemme piakkoin myös julkisuudessa Padel-liiton kummipelaajt, jotka rohkaisevat nuoria Padelin pariin.

Seuraa sivuiltamme www.padel.fi kenttien avaamista sekä avajaisia. Ja tietysti: Pelatkaa Padelia! Kentät Helsingin Hernesaaressa ja Myllypurossa, Pyhtäällä, Jyväskylässä ja katolla Lappeenrannassa mahdollistavat pelaamisen niin aurinkoisella säällä ulkona kuin sateen sattuessa sisällä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: