Suomen Lontoon olympiamitalistit Padelkentillä

Eilen olimme todistamassa varsin historiallista tapahtumaa Suomen Padelissa, kun Lontoon olympiamitalistipurjehtijat Tuuli Petäjä ja Silja Lehtinen tulivat Hernesaareen pelaamaan Padelia ja nauttimaan upeasta kesäpäivästä. Mukana oli myös Suomen paras naislentopalloilija ja hiljattain Beach Volleyssa SM-kultaa voittanut Riikka Lehtonen. Paikalla pörräsi toimittajia ja monta kuvaajaa – omat galleriassa olevat yritelmäni ikuistaa tilaisuuden henki kalpenevat ammattilaisten tuotosten rinnalla, mutta voitte ne silti vilkaista. Edit: Saimme muutamia mahtavia lisäkuvia tapahtumasta, kiitos Elina! Katso ne täällä.

Oli hienoa taas kerran todeta, kuinka huippu-urheilijat saavat lajin kuin lajin toimimaan ja peliä aikaan jo ensimmäisillä pelikerroilla. Harvoinpa sitä näkee, että uusi pelaaja osaa palauttaa seinän kautta kimmonneen pallon sen ensimmäistä kertaa kohdatessaan! Tämän päivän Ilta-Sanomissa on pelitilaisuudesta artikkeli, ja maikkarin nettisivulla kaksikin juttua ja pelivideo.

Hirveän suuret onnittelut vielä mitalisteille Padelväen puolesta, teidän voittokulkuanne on nautittavaa seurata! Tompalle myös kiitokset aivan mahdottoman upeista tarjoiluista!

Olympiamitalistit 2012 Padelikentillä
Olympialaisten hopeamitalisti Tuuli Petäjä saapuu Hernesaaren padelkentille (ML)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: