SM-sisäturnaus 2013 pelattu!

Padelin SM-sisäturnaus 2013 saatiin päätökseensä Helsingin Finland Tennis Clubilla muutama tunti sitten. Ensimmäisenä pelattiin miesten sarjan pronssiottelu, jossa vastakkain asettuivat Sami Urmas & Timo Virolainen ja Markus Männistö & Ville Kauppila. Ottelu oli melko tasainen, mutta turnaustasolla ennemmin yhdessä pelanneet Markus ja Ville veivät pidemmän korren voittaen pronssia.

Seuraavaksi ohjelmassa oli sekanelinpelin eli Padeltermein Mixtyn jännittävä finaali, jossa kohtasivat Piukku Kopiloff & Aki Nikkinen ja Anna-Maija Mäkelä parinaan Hannes Niemistö. Täysin uudet paritukset takasivat jännittävän mittelön, joka venyi lohkotason kohtaamisen tavoin peräti kolmeen erään. Erittäin tiukkojen pallorallien jälkeen Anna-Maija ja Hannes veivät lopulta mestaruuden vain muutaman pelin erolla vastustajiinsa. Mixtyssä ei pelattu osanottajien määrän vuoksi pronssiottelua.

Naiset (Anna-Maija Mäkelä & Erja Saraste vs. Inka Kuusniemi & Nina Schalin) pelasivat illan toiseksi viimeisimmän koetuksen, suoran finaalin kahden osallistujaparin kesken. Edellisvuodesta poiketen sisällä olivat tällä kertaa jopa selvästi parempia Inka ja Nina. Naiset, osallistukaa kisoihin rohkeasti, niin näemme lisää ennen kaikkea kaunista Padelia!

Padelturnauksemme toisen ja viimeisen päivän lopetti miesten sarjan finaali, jossa moninkertainen ulkokisojen mestari- ja konkaripari Mikko Hermans & Kaj Swanljung sai vastaansa turnaustasolla uuden parivaljakon Ville Tuomi & Julius Lehmuskallio. Jännän ja erittäin vauhdikkaan taiston jälkeen Mikko ja Kaj kruunasivat mestaruuden myös sisällä.

Finaalien sijoitukset:

Naiset
1. Inka Kuusniemi ja Nina Schalin
2. Anna-Maija Mäkelä ja Erja Saraste

Miehet
1. Mikko Hermans ja Kaj Swanljung
2. Julius Lehmuskallio ja Ville Tuomi
3. Markus Männistö ja Ville Kauppila

Sekanelinpeli eli Mixty
1. Anna-Maija Mäkelä ja Hannes Niemistö
2. Piukku Kopiloff ja Aki Nikkinen

Otteluiden jälkeen seurasi palkintojenjako. Pokaalit ensimmäisille luovuttivat liiton puheenjohtaja Sari Hyökyvaara, apunaan vara-pj Joonas Kupiainen.

2013-02-03 17.23.19

Suuronnittelut uusille sisämestareille ja kiitos upeasta turnauksesta kaikille pelaajille ja apureille myös Suomen Padel liitto ry:n puolesta! Hauskaa oli ja kevään mittaan näemme varmasti taas Padelin parissa – seuratkaa padel.fi uutisia ja Facebookia!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: