Sisäkenttien SM-kisat 8.- 10.3. ja 16.- 17.3.

Sisäkenttien SM-kisat järjestetään Padel Club Finlandin toimesta Vantaan Porttipuistossa 8.- 10.3. sekä 16.- 17.3.

Ensimmäisen viikonlopun aikana pelataan Miesten ja Naisten avoimen (A) luokan Suomen mestaruuksista. Kilpailut ovat samalla vuoden kolmannet Finnish Padel Tourin osakilpailut. Kilpailu on avoin kaikille Padelliiton kilpailulisenssin omaaville pelaajille. Pääsarjaan ja karsintasarjaan oikeutetut parit valitaan käyttäen voimassa olevaa Padelliiton rankingia.

Tälle vuodelle Suomen Padelliitto päätti yhteistyössä liiton jäsenseurojen kanssa järjestää Finnish Padel Tourin (A-luokka) lisäksi alempien luokkien (B- ja C-luokka) kansallisia kilpailuja. Kokeilu on ollut toistaiseksi sen verran myönteinen ja palaute positiivista niin pelaajilta kuin kisajärjestäjiltäkin, että päätimme ensimmäistä kertaa Padelliiton historiassa järjestää myös Kansalliset Mestaruuskilpailut Miesten- ja Naisten B-luokan osalta. Kansalliset Mestaruuskilpailut on avoin kaikille Padelliiton kilpailulisenssin omaaville pelaajille, jotka eivät yllä Padelliiton ajankohtaisella ranking-listalla TOP 15 pelaajan joukkoon.

Padelliiton Kilpailutoimikunnan pj. Mikko Hermans kommentoi uudistusta seuraavasti:

– Tällä uudistuksella olemme pystyneet vastaamaan kovaan kysyntään pelaajarintamalla ja tarjoamaan mahdollisimman monelle pelaajalle oman tasoisia kilpailuja ja otteluita. Tulevien SM-kilpailujen osalta, halusimme tarjota upean SM-kisafiiliksen myös mahdollisimman monelle TOP 15- rankingin ulkopuolella olevalle padel-taiturille, jotka pääsevät siis halutessaan ottamaan mittaa joko Suomen (A-luokka) tai kansallisen tason (B-luokka) parhaista pelaajista.

Toisena kisaviikonloppuna onkin sitten vuorossa perinteiset Senioreiden (Miehet ja Naiset 45+) ja Sekanelinpelin Suomen mestaruuskilpailut.

8.- 10.3. 

  • Miehet A-luokka (Finnish Padel Tour #3)
  • Naiset A-luokka (Finnish Padel Tour #3)
  • Miehet B-luokka (Kansalliset Mestaruuskilpailut)
  • Naiset B-luokka (Kansalliset Mestaruuskilpailut)

Ilmoittautuminen sähköpostilla asiakaspalvelu@padelclub.fi viimeistään ma 4.3. klo 17

16.- 17.3. 

  • Miehet 45 +
  • Naiset 45 +
  • Sekanelinpeli

Ilmoittautuminen sähköpostilla asiakaspalvelu@padelclub.fi viimeistään ma 11.3. klo 17

Osallistumismaksu: 40 € / pelaaja / sarja

Tämän lisäksi jokaiselta kilpailijalta vaaditaan:

Parhain terveisin,

Suomen Padelliitto

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: