Senioreiden ja Mixtyn SM-kilpailut pelattiin Turussa

Turun Ensimmäiset Padelin Suomenmestaruuskilpailut ovat takanapäin. Kiitos teille kaikille pelaajille, yleisölle, vapaaehtoisille sekä yhteistyökumppanille Hartwallille.

PadelPark Kupittaanpuistossa pelattiin Turun ensimmäiset padelin Suomenmestaruuskilpailut vaihtelevassa säässä, mutta pelaajien hienosti joustaessa vallitseviin olosuhteisiin. 

9.8 perjantaina kilpailivat + 45 naisissa parit: Tiia Sucksdorff ja Elisa Hyökyvaara, Päivi Pulkkinen ja Maria Rantatupa, Karoliina Tiivola ja Anne Kokko, Anu Kentala ja Minna Torkki, Lilli Mellanen ja Monika Nousmaa, Kati Ranta ja Kassu Saarinen. Näistä kultamitalit kaulaansa ripustivat Kati Ranta & Kassu Saarinen, suuret onnittelut. Hopealle tällä kertaa pari Anu Kentala & Minna Torkki ja pronssia pääkaupunkiseudulle veivät pari Anne Kokko & Karoliina Tiivola. Ensimmäiset pelit pelattiin PadelPark Piispanristin sisäkentällä ja loput pelit ulkona, Kupittaanpuistossa. 

10.8 lauantai-aamun mixtypäivän startattiin latinorytmein, kun Anton ohjasi mixtypelaajat Zumban tahdeilla lämpimiksi. Lieko latino tunnelmasta vai muusta kiihkeästä pelaamisesta johtunut, että mixtyjä pelattiin niin, että valitettavan loukkaantumisen vuoksi finaalipelit keskeytettiin ja kultamitalit jaettiin parille Kati Ranta & Tapio Totro. Hopealle tuli kätensä loukannut Laura Taipaleenmäki parinsa Ilkka af Ursinin kanssa. Ilkalle vielä erityiskiitokset, kun toimi sekä kilpailijana, että Suomenmestaruuskilpailujen kilpailujohtajana koko viikonlopun ajan. Pronssille itsensä pelasivat tiukasta tiebreakesta pari Sarianne Vallioniemi & Robi Ylänkö, onnittelut kaikille pareille. Pelaamassa olivat: Markus Rosti ja Ilona Aalto, Timo Nousmaa ja Monika Nousmaa, Tiia Sucksdorff ja Joni Luolamaa, Elisa Hyökyvaara ja Kari Hakuli, Ilkka af Ursin ja Laura Taipaleenmäki, Tapio Totro ja Kati Ranta, Robi Ylänkö ja Sarianne Vallioniemi, Saara-Sofia Jokinen ja Eemeli Jokinen.

+ 45 Miesten kultajahtiin lähdettiin sunnnuntaina 11.8 tuntia aikaisemmin kuin oli suunniteltu sekä runsaan sateen vuoksi sisätiloissa. Mahtavia onnistumisia, ensimmäisiä kisoja sekä kisakonkareita, näitä kaikkia mahtui mukaan pareihin: Timo Nousmaa ja Kari Hakuli, Juha Pitkänen ja Arto Lindholm, Kimmo Loiske ja Teppo Järvinen, Juha Jokela ja Kai Eklund, Janne Jukarainen ja Petteri Paakkunainen, Harri Ahtee ja Jorma Hyökyvaara, Tapio Totro ja Janne Lappalainen, Kalle Väinölä ja Veli-Pekka Männistö, Peeter Parts & Jouni Jokiniemi, Matti Rauhala ja Ville Salomäki. Kultaa kaulaan ripustettiin parille V-P Männistö & Kalle Väinölä, suuret onnittelut. Hopealle Kaj Eklund parinsa Juha Jokelan kanssa. Pronssia kultamitalinsa jatkoksi kotivitriiniin vei Tapio Totro parinsa Janne Lappalaisen kanssa, hieno tuplamitali viikonloppu Tapiolla sekä Naisten + 45 sarjan Katilla.

Toivomme yhtä hyvää fiilistä, aurinkoa, mutta sopeutumista kulloinkin vallitseviin olosuhteisiin, kun käymme viikon päästä 23-25.8. Kansallisten mestaruuskisojen otteluihin. Tervetuloa pelaamaan ja kannustamaan,

Tiia PadelPark

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: