Padelterveisiä Pohjois-Italian kentiltä!

On aivan uskomattoman ihanaa päästä tutustumaan uusien maiden PADEL-kulttuuriin. Olin matkalla Pohjois-Italian ”padelkeitaissa” ja mikä tunnelma + fiilis! Ensinnäkin korostan kaikille suomalaisille, että kun matkustelette ympäriinsä, niin menkää uusiin padelclubeihin. Clubeilla otetaan uudet pelaajat ja harrastajat erittäin hyvin vastaan ja peliseuraa löytyy pelitasosta riippumatta.

Italia elää PADEL-huumaa! Esimerkiksi viime vuonna Roomaan rakennettiin yli 200 uutta kenttää. Laji leviää nyt kulovalkean tavoin ja ilokseni tämä buumi on tulossa myös Suomeen. Uusia toimijoita on tullut padelin pariin ja se on erittäin tervetullut ilmiö. Useampi toimija saa aina enemmän aikaiseksi kuin yksi ja yksin.

PADEL PADOVA

Uutisessa olevat kuvat ovat vanhasta yliopistokaupungista Padovasta. Kuvassa clubin couchi sekä presidentti pelaajien kanssa. Huomioikaa upea katto eriväristen kenttien yläpuolella. Kentät ovat upeat ja tätä päivää kuvastaa myös se, että kolmesta kentästä yksi on panorama – ja kaksi semi-panorama kenttää. Ympäristön siisteys ja clubin huonekalut ovat viiden tähden luokkaa!

PADEL PADOVA PELAAJAT 2016

Mukavia padelpelejä hyviä matseja kaikille toivottaen,

Piukku

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: