PADELLIITTO TIEDOTTAA UUDESTA YHTEISTYÖSTÄ HEADIN KANSSA

Suomen Padelliitto ry on sopinut uuden yhteistyösopimuksen HEADin maahantuoja, Oy Anglo-Nordic Ab kanssa, koskien Suomen Padelmaajoukkueen peliasuja sekä Padelliiton järjestämien tapahtumien virallisia pelipalloja. HEAD Padel PRO ja Padel PRO S ovat myös WPT:n (World Padel Tourin) viralliset pelipallot.

”Odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä ja sen myötä näkyvyyttä niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin kentille. Toivomme voivamme osaltamme kehittää lajin suosiota Suomessa. Kansainvälisestikin HEADin tavoitteena on tuoda Padel lähemmäs kaiken tasoisia pelaajia ja edistää urheilun, hauskuuden ja sosiaalisen vuorovaikutuksen yhdistävän lajin tunnettuutta”, HEADilta kerrotaan.

Padelliitto riemuitsee myös uudesta yhteistyösopimuksesta HEADin kanssa, koska yhteistyöllä pystymme tukemaan naisten ja miesten maajoukkuetoimintaa. Padelliitto myös uskoo, että Headin laadukkaat tuotteet otetaan tyytyväisinä vastaan sekä maajoukkueen että Finnish Padel Tour -kilpailuihin osallistuvien pelaajien kesken.

Kuvassa vasemmalta Padelliiton hallituksen jäsen Kalle Väinölä, Headin tuotepäälikkö Anna-Maija Lievonen ja Anglo Nordicin toimitusjohtaja Leo-Dan Bensky.

HEAD on kansainvälinen huippuluokan urheiluvälinevalmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat välineet mailapeleistä alppiurheiluun. HEADin Padel välineitä kehitetään jatkuvasti yhdessä asiantuntijoiden ja WPT-pelaajien kanssa. Teknologiapohjaisen yrityksen mottona onkin “Superior Performance Through Superior Technology”.

Parhain terveisin,

Suomen Padelliitto

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: