Padelliitto pahoittelee tiedottamista

Arvoisa padel-kansa,

Suomen Padelliiton korviin on kantautunut tietoa, että sisäkenttien SM-kilpailujen seniori- ja mixty-luokkien aikataulumuutoksien tiedottaminen on jäänyt harmillisesti hyvin vajavaiseksi. Tämä palaute  kentältä on täysin aiheellista ja liitto ottaa tästä luonnollisesti täyden vastuun. Vilpitön ajatus ajankohdan siirtämisessä myöhemmäksi on ollut kaikkea muuta kuin karsia osanottajia. Pikemminkin ajatuksena oli välttää hiihtolomien aiheuttamat päällekkäisyydet ja tarjota täten mahdollisimman monelle pelaajalle tilaisuuden osallistua yhteen Padelliiton vuoden kovimmista kilpailuista. Tiedottamista tärkeän asian tiimoilta ei ole valitettavasti kuitenkaantehty riittävän laajasti ja hyvissä ajoin. Tämän vuoksi Padelliitto yhdessä kilpailutoimikunnan kanssa esittää isot pahoittelut pelaajille aiheuttamastaan harmista.

Vastedes erityisesti SM-kilpailujen jo sovituista ajankohdista pidetään kiinni ja mikäli mahdollisia muutoksia kuitenkin tehdään, Padelliitto informoi niistä hyvissä ajoin ja muuallakin kuin vain Padelliiton kisakalenteri-osiossa.

Kunnioittavasti,

Suomen Padelliitto

2 thoughts on “Padelliitto pahoittelee tiedottamista

Add yours

  1. Moi, koska Padel liitto pukkaa lajia TV tietoisuuteen. Yle vois varmaa kiinnostuus ja esitellä lajia. T Mika Kauppila, lajin innokas harrastaja, Turku

  2. En itse asiassa ymmärrä tätä pahoitteluviestiä lainkaan enkä sille syytä. Onhan kispäivämäärät olleet tiedossa jo kauan, ainakin näitä sivuja seuraten. Sen sijaan on oikein hyvä, että kisoja on jaettu kahdelle viikonlopulle. Tällöin pelaajat, joilla oikeus osallistua useampiin sarjoihin, pystyvät pelaamaan sekä yleisessä että seniorisarjoissa. Ja lisäksi vähentää tarvetta perjantaipelaamiselle, mikä on hankalaa monelle työssäkäyvälle.
    Se, mitä olisi syytä todellakin pahoitella, on ranking-pisteiden hidas päivitys. Sama tilanne jokaisen ranking-kisan jälkeen. Vie viikkoja taulukoiden saaminen päivitetyksi. Vieläkään ei ole taulukoihin päivitetty helmikuun ranking-kisojen pisteitä, ja SM-kisat alkavat jo huomenna..Miten ihmeessä sijoitetut parit on allokoitu, kun pisteet ei ajan tasalla?? Kisat varmasti järjestetään ja pelataan hienosti, tunnelma on loistava ja mitalit jaetaan parhaille eikä sitä yksien pisteiden puuttuminen haittaa, mutta ihmetyttää vain.

    Padel-terveisin Anne Kokko

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: