Padelliiton liittohallituksen kuukausitiedote Helmikuu 2020

Tervehdys Suomen koko padelperheelle!

Suomen Padelliiton hallitus toimittaa hallituksen kokousten jälkeen ”Hallituksen kuukausitiedoteen”, joka julkaistaan liiton omissa viestikanavissa sekä lähetetään sähköpostitse jäsenseuroihin. Tiedotteeseen kootaan ajankohtaisia asioita liiton toimintaan liittyen. Seurojen toivotaan jakavan tiedote edelleen omille jäsenilleen. Tällä tavoin liiton toimintaa saadaan näkyvämmäksi näiltäkin osin.

Suomen Padelliittoon kuuluu tällä hetkellä 16 jäsenseuraa ja rapiat 700 jäsenharrastajaa. Uusina jäsenseuroina mukaan helmikuussa 2020 on hyväksytty Padel Lahti ry (Lahti) ja Padel Lakeus ry (Seinäjoki). Molemmille seuroille lämpimästi tervetuloa liiton toimintaan.

TIEDOTUS JA VIESTINTÄ

Liiton hallitus päätti uudistaa kotisivujensa ilmettä ja rakennetta. Uudistus toteutetaan kevään 2020 aikana. Käykäähän kurkkaamassa vielä nykyisiä sivuja, niin voitte sitten vertailla uuden päivityksen tuomia muutoksia.

Liiton suorana viestintäkanavana jäsenseuroihin toimii sähköposti. Mikäli ette seurana ole sähköpostiin saaneet liiton tammi- ja helmikuun kuukausitiedotetta, niin päivittäkää seuranne sähköpostiosoite (office@padel.fi).
Muina liiton viestintäkanavina toimivat pääsääntöisesti
• Liiton facebook- ryhmä (https://www.facebook.com/padelliitto)
• Liiton kotisivut (https://padel.fi/)

SÄHKÖINEN TYÖKALU KILPAILUJEN JÄRJESTÄJILLE

Liiton tavoitteena on tarjota (kohtuu hinnalla) jäsenseuroilleen sähköinen alusta, joka helpottaa seuroja kilpailujen järjestämisessä. Haettavia ominaisuuksia ovat mm. kilpailukaavioiden ja -aikataulujen laatiminen niin liiton kuin seuran omiinkin kilpailuihin, ranking-järjestelmän ajantasainen hallinta, viestintä, streamaus-mahdollisuus, yms.

Liiton taholta on tutustuttu muutamiin markkinoilla oleviin ratkaisuihin. Padel House Open by Adidas -kilpailuissa tammikuussa oli koekäytössä RankedIn-alusta. Se koettiin pääosin toimivaksi – toki kehitysehdotuksiakin löytyi. Kokonaistaloudelliskäytännöllisesti sovelluksia vertailtuaan liitto päätti ottaa RankedIn-sovelluksen toistaiseksi käyttöön liiton kilpailuissa. Liitto suosittelee keväälle myönnettyjen kilpailujen järjestäjiä ottamaan jo sovelluksen käyttöön. Kun sopimusasiat tarkentuvat, niin suunnitelma on, että syksyn liiton kilpailuihin kyseinen järjestelmä jo vaadittaisi.

SUOMISPORT SEURAPALVELU

Suomen Padelliitto suosittelee edelleen seuroilleen Suomisport-palvelun käyttöönottoa. Liiton kilpailulisenssi esimerkiksi maksetaan nykyään myös SuomiSport-palvelussa. Alla olevassa kuvassa koottuna palvelun toiminnallisuudet. Oheista kuvaa klikkaamalla pääsee tutustumaan tarkemmin palveluun sekä ottamaan sen käyttöön.

VALMENNUS

Padelliitto järjestää kevään 2020 aikana valmentajakoulutuksia seuraavasti:
• Padelin Taso 1-ohjaajakurssi 15.-16.2. Padel Housessa Espoossa (koul. Ville Tuomi) Lue lisää

• Padelin Taso 2- ohjaajakurssi 27.- 29.3. ja 22.- 24.5. Padel Housessa Espoossa (koul. Dani Dios) Lue lisää

Taso 2 -ohjaajakurssin vaatimuksena on suoritettu Taso-1. Syyskauden koulutuksista ilmoitellaan kevään aikana

VIAPLAY OPEN

Viaplay department of Nordic Entertainment Group järjestää Pohjoismaisen Viaplay Open -padelkilpailun. Se koostuu maalis-toukokuussa käytävistä kunkin maan alueellisista ja kansallisista karsinnoista huipentuen Ruotsin Båstadissa kesäkuun lopussa pelattaviin finaaleihin. Lopputurnaukseen tiensä raivanneille pareille on luvassa myös palkintorahoja menestyksen mukaan. Järjestävä organisaatio on ollut yhteyksissä joihinkin Suomen padelclubeihin. Kyseinen organisaatio tai karsintoja järjestävät clubit tulevat informoimaan tapahtumasta helmi-maaliskuun aikana.

TAPAHTUMAT

Tässäpä tulevan kevään liiton padeltapahtumia.
• 14.-16.2. Valentines Day Tour (Kansalliset kilpailut #2) (Padel Park, Turku)
• 15.-16.2 Padelin Taso 1-ohjaajakurssi (Ville/ Padel House, Espoo)
• 28.2.-1.3. Finnish Padel Tour #2 / Kansalliset #3 (PCF, Espoo)
• 13.-15.3. Sisäkenttien SM / Seniorit/Mixty (PH, Espoo)
• 19.-21.3. Sisäkenttien SM-kisat (Finnish Padel Tour#3)(Padel Tampere, Tre)
• 17.- 19.4. Finnish Padel Tour #4 /Kansalliset kilpailut #4 (PCF, Raisio)
• 25.-26.4. Six Nations Masters Padel Tournament (M50+) (Helsingborg SWE)
• 8.- 10.5. Finnish Padel Tour #5/Kansalliset kilpailut #5 (PH,Espoo)
• 22.- 24.5. Lahti Cup (Kansalliset kilpailut #6) (LVS,Lahti)
• (3-6/2020 Viaplay Open)
• 27.- 29.3. ja 22.- 24.5. Taso 2-ohjaajakurssi Padel Housessa Espoossa (koul. Dani Dios)

Padelliiton hallitus kokoontuu seuraavan kerran 13.3.2020. Hallitus ottaa mielellään vastaan ideoita ja kehitysehdotuksia Suomen padelin kasvun tukemiseen.

Pelirikasta lopputalvea toivotellen
Padelliiton hallitus

P.s. Padelissa luovuus on sallittua…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: