Padelliiton kilpailukalenterin ensiaskeleet

Hyvää iltaa! Haimme aiemmin innokkaita kilpailunjärjestäjiä tämän vuoden keväälle, ja ensimmäiset virallisten turnauksien järjestäjät jättivätkin ehdotuksensa joulukuun loppuun mennessä. Pääsimme päättämään turnauksista alkuviikosta hallituksen ja uuden kilpailutoimikunnan kesken, ja pienoisen harkinnan jälkeen esittelemmekin liittomme ensimmäisen kilpailukalenterin:

Kevät 2017

   28.1.2017 Kansallinen padelturnaus, Padel Club Finland, Espoo
        M, N, X, S80, S100
   4.3.2017 Kansallinen padelturnaus, Padel Club Finland, Espoo
        M, N, X, S80, S100
31.3.-2.4.2017 Padel halli-SM 2017, Padel Club Finland, Espoo
        M, N, X, M45, N45
 20.-21.5.2017 Kansallinen padelturnaus (ulko), Aktia Arena, Kaarina
        M, N, X, M45, H

Tarkemmat tiedot ovat upouudella Kilpailut-alasivulla, joten tutkaile sieltä lisää. Päivitämme kisasivulle myös näistä kilpailuista kertyvien ranking-pisteiden mukaista virallista ranking-listaa. Turnauksista ranking-pisteitä halajavien pelaajien täytyy hankkia itselleen kilpailulisenssi. Oheisesta linkistä löydät lisätietoa kilpailulisenssistä: Kilpailulisenssi

Lisäilemme kilpailut-sivulle tarkempia tietoja turnauksista sitä mukaa kun järjestäjätahot niitä julkaisevat ja suuntaamme lähettävät.

Kilpailukalenteri ei kevään osalta ole tietty millään tavalla suljettu tai lukittu – ota kilpailutoimikuntaamme (Juuso & Mikko) tahi yleis-sähköpostiimme info@padel.fi yhteyttä hyvissä ajoin, mikäli haluat kysyä lisää tai järjestää virallisen turnauksen muina päivinä.

Ilmoitamme myös kesän padelturnaukset hakuun. Mikäli haluat varmistaa tietyt päivät tai viikonlopun omalle turnauksellesi kesäksi (kesä..syyskuu), ota meihin yhteyttä 31.1. mennessä ohjeistuksen mukaisesti. Ulkokenttien suomenmestaruusturnaukselle annamme hakuaikaa hieman lisää  – takaraja tälle haulle on maanantaina 20.2.2017. Ajankohta SM-turnaukselle on elokuu. Päätökset kilpailuista teemme hetimiten määräaikojen umpeuduttua ja uutisoimme padel.fi:ssä.

Aurinkoista padel-talvea ja kevätkautta vaan kaikille!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: