Padelin SM-turnaus 2012 pelattu

Padelin tämänvuotiset Suomen mestaruudet ratkesivat eilen lauantaina 25.8.2012 upeissa olosuhteissa Hernesaaren PadelCenterissä. Kisojen hienoin päivä johdatti kaikki semifinaalien ja finaalien pelaajat mahtaviin suorituksiin, joita oli ilo katsoa ja kannustaa. Naama palaneenakin kahdeksan tuntia auringossa istumisen jälkeen voin hymyissä suin sanoa, että oli se sen arvoista. Suomen Padel kehittyy vuosi vuodelta aina vain parempaan suuntaan, kun pelaajat oppivat miten juuri tätä peliä kannattaa taktiikoiltaan pelata.

Varsinkin aamun sekanelinpelin eli mixtyn semifinaaleissa nähtiin aivan uskomattoman hyvää padelia, edistystä viimevuotisesta on taas tullut hurjasti. Kovan taistelun jälkeen paikkansa finaaleihin selvittivät parit Röhr/Kupiainen ja Saarenmaa/Rinne.

Miehissä ja naisissa finaaliparit olivatkin ennestään tuttuja – parivaljakko Hermans/Swanljung ja Rinne/Urmas ovat kohdanneet miesten finaalipelissä jo ainakin kolmena vuonna peräkkäin, ja naisissa Kuusniemi/Schalin kohtasivat Mäkelä/Serko -parin viime vuonnakin.

Vaikka vastukset olivat tuttuja pelaajille, matsien lähdettyä käyntiin tilanne on aina lopulta uusi ja ennalta arvaamaton. Tällä kertaa sekä miehissä että naisissa edellisvuosien konkarit nousivat korkeimmalle sijalle ja onnistuivat päihittämään vastustajansa. Mixtyn finaalipeli oli henkeä salpaavan jännittävä ja tiukka – tarkat sijoittelut ja armoton nopeus käänsivät ottelun voittaneelle parille.

Pidemmittä puheitta turnauksen kärkisijoitukset:

Naiset
1. Inka Kuusniemi ja Nina Schalin
2. Anna-Maija Mäkelä ja Erika Serko
3. Elina Saarenmaa ja Sarina Röhr

Miehet
1. Mikko Hermans ja Kaj Swanljung
2. Pekka Rinne ja Sami Urmas
3. Markus Männistö ja Juha Sillanpää

Sekanelinpeli eli Mixty
1. Elina Saarenmaa ja Pekka Rinne
2. Sarina Röhr ja Joonas Kupiainen
3. Erika Serko ja Sami Urmas

Suuret onnittelut kaikille mitalisteille, peliänne oli kunnia olla seuraamassa! Tarkat tulokset on päivitetty kisasivulle. Katso KUVAT finaalipäivästä kuvagalleriastamme. Kiitokset vielä myös sponsoreille, kaikille järjestelyissä auttaneille, ylituomarille Piukulle ja mahtavalle yleisölle Suomen Padel liiton puolesta!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: