Padelin SM-mitalistit

Padelin vuoden 2010 Suomen mestaruus ratkottiin sunnuntaina.

Joonas Kupiainen, Sarina Röhr, Kaj Swanljung, Sinikka Kopiloff, Mikko Hermans, Tapio Suorsa, Petri Laaksonen, Anna-Maija Mäkelä, Hameed Ahmed, Sami Urmas, Pekka Rinne

Avoin sarja

SM-kulta        Mikko Hermans/Kaj Swanljung

SM-hopea      Pekka Rinne/Sami Urmas

SM-pronssi    Hameed Ahmed/Petri Laaksonen

Mixty

SM-kulta        Mikko Hermans/Sinikka Kopiloff

SM-hopea      Joonas Kupiainen/Sarina Röhr

SM-pronssi    Anna-Maija Mäkelä/Tapio Suorsa

Padelin SM-turnaus 2010 pelattiin tänä vuonna todennäköisesti viimeistä kertaa yhdellä kentällä. Sekä otteluohjelma että kisatunnelma parhaimmillaan olivat varsin tiiviitä. Turnauksessa pelattiin yhteensä 35 alkusarjan ottelua ja 8 finaalia, eli yhteensä 43 ottelua – yli 5 ottelua päivässä.

Tämän vuoden turnauksen peleistä oli huomattavissa, että pelaajien taito ja sitä kautta Padelin taso on kasvamassa Suomessa. Padelkesä on jälleen vetänyt mukaansa uusia pelaajia ja rikastanut entisestään lajin raikasta ja yhteisöllistä liikuntakulttuuria. Toivomme, että liikunnassa olisi aina mahdollista kokea sitä tunnelmaa ja riemua, jota SM-turnausviikolla saimme kokea – myös silloin kun olemme pakotetut harrastamaan sitä sisätiloissa.

Katso kuvia turnausviikolta. Lähetä hyvät turnauskuvasi osoitteeseen office@padel.fi! Finaalivideot tulevat sivuille myöhemmin.

One thought on “Padelin SM-mitalistit

Add yours

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: