Padelin rankingturnaus Saimaan rannalla pelattu!

Holiday Club Saimaan kattokentällä 19.-20.7.2014 pelatussa ensimmäisessä rankingturnauksessa pelaajat olivat hyviä ja kannustivat toisiaan esimerkillisellä tavalla. Oli aivan fantastinen PADEL-sää ja puitteet Holiday Clubilla olivat täydelliset!

1. Padelin Rankingturnaus Holiday Club Saimaalla  20.07.2014
1. Padelin Rankingturnaus Holiday Club Saimaalla 20.07.2014

2014-07-20-195_1

Loppuotteluun selvisivät Anna-Maija Mäkelä parinaan Kari Hukkanen vastassa Kimmo Klemola ja Marko Loukkaanhuhta. Ensimmäinen erä meni jännittävien vaiheiden jälkeen 6-6 -tilanteessa tie-breakiin, jonka lopulta Anna-Maija ja Kari veivät 7-6 (7-3). Toinen erä eteni tasavahvasti ja pallorallit olivat kattokentän parasta antia. Auringosta nauttivat turistit innostuivat katsomaan pelejä ja nauttivat siinä määrin, että turnauksen jälkeen kenttä oli täynnä ja toiset pelaajat odottivat vuoroaan. Toisen erän veivät niinikään Anna- Maija ja Kari luvuin 6 – 3.

Kaunis kiitos Holiday Clubin upealle kattokentälle sekä palkinnoista Kisakallion Urheiluopistolle! Yhteistyö on voimaa ja se alkaa näkymään yhä enemmän kaikkien pelaajien ja harrastajien eduksi.

Näissä upeissa tunnelmissa on mukava jatkaa kohti Jyväskylän Killerin Liikuntakeskuksen SM- TURNAUSTA, joten kaikki mukaan!

Terveisiä myös Espanjan Madridista, jossa Piukku käväisi kesän alussa valmentajakoulutuksessa. Tällaista ei Suomessa hyvin usein näekään:

Espanjassa Padel-palloja saa suoraan seinäautomaatista.
Padel-palloja suoraan seinäautomaatista

 -Piukku

One thought on “Padelin rankingturnaus Saimaan rannalla pelattu!

Add yours

  1. Onneksi olkoon voittajille! Hienoa että kattokentällä tapahtu. Padelia vierestä seuraavana kiinnostaa mitä tämä Padel liitton ranking turnaus noin teoriassa ja myös käytännössä tarkoittaa?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: