Padelin 2. viikkokisat menestys

Jälleen pelattiin keskiviikkona Padelin kesän toiset viikkokisat viileähkössä, mutta aurinkoisessa Hernesaaressa. Kolme tuntia turneerattiin upeita palloralleja kahdella kentällä kuuden mixtyparin ja neljän miesparin voimin. Kärkisijoille ylsivät mixtyssä Nina & Jassu, Sinikka & Kaarlo ja Anna-Maija & Cecilia. Miesten kärkikaksikko oli Steven & Joonas ja Tuomas & Vesa. Tunnelma oli hyvä, ja eräässä mixtyottelussa jopa varsin kunnioittava, kun osapuolet kesken ottelun alkoivat toisiaan kätellen kiittelemään hienosta pelistä! ;) Kaikki Padelista kiinnostuneet mukaan ilmoittautumaan ensi keskiviikon 13.6.2012 peleihin klo 17-20! Ilmoittautumiset edeltävään tiistaihin klo 20 mennessä osoitteeseen piukku@padel.fi tai tekstiviestillä (ks. alempi uutinen edellisestä viikkokisasta).

One thought on “Padelin 2. viikkokisat menestys

Add yours

 1. Moi,

  Keskiviikkokisat ovat hyvä idea! Ensi viikolla tulen itse mukaan kokeilemaan.

  Muutama kehitysehdotus:
  – Voisiko tälle sivustolle perustaa pelaaja poolin. Siihen voisi jokainen joka haluaa pelata ilmottauta ja jättää yhteystietonsa (puh ja s-posti) sekä pelitasonsa (kuinka kauan on pelanut) + ehkä minä päivinä EI pelit käy. Tästä listastasi voisivat sitten muut poimia pelikavereita tarvittaessa.Pelaaja poolista myös infoa kentille (juliste)!
  – Jos/kun halutaan että pelaajat hankkivat jäsenyyden lioittoon sekä pelaajalisenssin, niin olisi hyvä myös kerto mitä (kaikkiea) sillä saa! (sillähän tulisi olla joku lisäarvo pelaajalle…)
  – On kuulemma olemassa joku padel-sivu facebookissa. Siihen ei ilmeisesti pääse osalliselksi mikäli ei saa kutsu siellä jo olevalta henkilöltä. Miksi näin? Eikö tässä vaiheessa olisi fiksu rakentaa kaikki mahdolliset kanavat tutustua lajiin avoimeksi kaikille.

  Voitteko siis korjata edellämainitut puutteet asap, kiitos.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: