PadelCenterin ensimmäisen turnauksen tulokset

PadelCenterin ensimmäisen Hernesaaren kentillä 6. ja 7.8.2011 järjestetyn padelturnauksen finaalipelit saatiin muutama hetki sitten päätökseen. Sunnuntaina aurinkoa riitti ja turnaus sai ansaitsemansa lopun palkintojen jaon myötä.

Sarjoja pelattiin Avoin ja Mixty (mies+nainen), molemmissa osallistujapareja oli kuusi, joten kaikkien ollessa pelaamassa ja nauttimassa kesäisestä meri-ilmasta tunnelmaa riitti! Turnaukseen osallistui sekä kokeneita vuosia padelia pelanneita konkareita että aivan viime viikkoina peliin tutustuneita. Padel sopii kaikille – oli mukavaa nähdä niin paljon uusia kasvoja kentillä myös kilpailussa. Avoimen finaalipeli, jota allekirjoittanut seurasi, oli täysin viime vuoden SM-kisojen loppuottelun tasoista pallorallia ja nautittavaa seurattavaa.

Alkusarjan pelit pelattiin lauantaina kaikki kaikkia vastaan eli viisi peliä jokaiselle parille. Sunnuntaina oli vuorossa muutama viimeinen alkusarjan peli, semifinaalit ja lopuksi pronssipelit ja finaalit molemmissa sarjoissa.

Avoimen finaali: Sami Urmas ja Sakari Harima vs. Mika Karhu ja Mikko Soininen 6-3, 5-7, 6-1

Avoimen pronssipeli: Mika Linnanoja ja Joonas Kupiainen vs. Robert Tikkanen ja Jaska Vilponen 6-3, 6-3

Mixtyn finaali: Anna-Maija Mäkelä ja Joonas Kupiainen vs. Elina Saarenmaa ja Sami Niiranen 6-1, 6-4

Mixtyn pronssipeli: Sinikka Kopiloff ja Kenneth Granroth vs. Erica Serko ja Petteri Ahomaa 6-3, 6-3

Onnea voittajille! Kuten tuloksista näkee kaikki finaali- ja pronssipelit olivat tiukkoja; pelaajien taso padelissa on noussut huimasti viime kesästä. Todella suuret kiitokset turnauksen järjestäjälle Piukku Kopiloffille ja apureille Vilmalle ja Emelle ja tietysti kaikille osallistujille. SM-kisoissa nähdään!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: