Padel-terveisiä Lappeenrannasta

Lappeenrannan kaupunki ja Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiö LOAS toteuttivat yhteistyössä Lappeenrannan yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun läheisyyteen Saimaan rannalle uuden lähiliikuntapaikan, joka valmistui 28.9.2018. Lähiliikuntapaikalla on led-valaistut ministadion, monipuolinen ulkokuntosali laadukkaine laitteineen sekä padel-kenttä.  Lähiliikuntapaikka on nyt vapaasti ja maksuttomasti kaikkien käytettävissä. Liikuntapaikka sijaitsee yliopiston kohdalla Saimaan rannalla, rantaraitin päässä. Hankkeen kokonaiskustannukset olivat noin 300.000 euroa, rahoitus kaupungilta 200.000 euroa ja LOAS:N rahoitus 100.000 euroa.

Kaupunki suunnittelutti, kilpailutti ja rakennutti hankkeen. Lähiliikuntapaikalla ja varsinkin padel-kentällä, joka on uutta kaupungin lähiliikuntapaikoilla, halutaan lisätä opiskelijoiden, oppilaitosten henkilöstön ja alueen asukkaiden liikuntaa ja asumisviihtyvyyttä alueella.

Lappeenrannan kaupungin liikuntajohtaja Pasi Koistinen luonnehtii Tervahaudanpuiston liikuntakohdetta uuden ajan lähiliikuntapaikaksi. Padel-kenttä on uusi tuttavuus kaupungin lähiliikuntapaikoilla. Padel on mailapeli, jota pelataan aidatulla lajin mittojen mukaisella kentällä.

– Periaatteena on kaupungin muiden lähiliikuntapaikkojen tapaan, ettei sinne varata vuoroja erikseen, vaan paikat ovat kaikkien liikkujien käytössä. Tapahtumien järjestämisen osalta tulee kuitenkin olla yhteydessä liikuntatoimeen palvelupäällikkö Petri Ruotsalaiseen, Koistinen sanoo.

 

One thought on “Padel-terveisiä Lappeenrannasta

Add yours

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: