PADEL SISÄ-SM 2014 pelattu!

Suomen Padelin vuoden 2014 sisäkenttien mestaruusturnaus saatiin päätökseen muutama tunti sitten Myllypuron Finland Tennis Clubilla iloisissa merkeissä.  Kilpailu oli suurin tähän astisista sisällä pelatuista; 36 ottelua 34:lla osallistujalla 38 pelitunnissa (jos laskin oikein) oli melkoinen saavutus! Uusi sarja senioreille (K35) näki päivänvalon pelaajien toiveiden mukaisesti. Ensi kerralla kun vielä saamme juniorit Padel-kilpailujen pariin on sarjalista entistä komeampi.

Tänään sunnuntaina nähtiin aikamoisia jännitysnäytelmiä – mieleeni jäi varsinkin miesten semifinaaliottelu, jonka kolme tiukkaa erää olivat parasta Padelia mitä olen tällä kaudella nähnyt. Uusia pelaajia, uusia pelityylejä, todellista viihdettä runsaalle katsojajoukolle! Varovaisesti arvioisin että turnauksessa nähtiin enemmän kolme-eräisiä matseja ja tie break (6-6) tilanteita kuin aikaisemmin. Tämä jos mikä kertoo siitä että pallo elää Padelille ominaisesti pitkään, eikä minkään ottelun lopputulos ole ennalta selvillä.

Enemmittä puheitta Sisä-SM 2014 finalistit ja uudet mestarit:

Sekanelinpeli eli Mixty
1. Piukku Kopiloff ja Joonas Kupiainen
2. Elina Saarenmaa ja Ville Tuomi

Naiset
1. Piukku Kopiloff ja Sinikka Kopiloff
2. Anna-Maija Mäkelä ja Marja-Leena Vuorinen

Seniorit (35+)
1. Julius Lehmuskallio ja Tapio Totro
2. Janne Lappalainen ja Jussi Salmi

Miehet
1. Mikko Hermans ja Kaj Swanljung
2. Ville Kauppila ja Markus Männistö

Suuronnittelut kaikille uusille (ja vanhoille) pokaalin kopanneille Padeloijille! Pallotteluanne on ilo katsoa.

Haluamme kiittää myös kilpailujen sponsoreita Konecranesia ja TW Steeliä palkinnoista, Vehoa upeasta Johtotähdestä, Smashiä ja Finland Tennis Clubia kisojen isännöinnistä ja yhteistyöstä, sekä tietysti kaikkia järjestelyissä auttaneita vapaaehtoisia! Lisäämme kuvia tapahtumasta galleriaan lähipäivinä.

Padel Sisä-SM 2014. Miesten finaali. Taustalla Kaj Swanljung ja Mikko Hermans vastustajinaan Ville Kauppila ja Markus Männistö
Padel Sisä-SM 2014. Miesten finaali. Taustalla Kaj Swanljung ja Mikko Hermans vastustajinaan Ville Kauppila ja Markus Männistö
Palkintopokaalit
Palkintopokaalit
Padel sisä-SM 2014 finalistit. Kuva: Anna Kirjavainen
Padel Sisä-SM 2014 finalistit. Kuva: Anna Kirjavainen

 

 

 

Pelaajat, muistakaa osallistua ensi lauantaina ensimmäisiin kunnallisiin Pyhtään Avoimiin (29.3.). Kentillä nähdään!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: