PADEL ja Kesä 2014

Kesäkuussa sattuu ja tapahtuu Padelissa ympäri Suomen. Allekirjoittanut juuri kotiutui omilta kesälaitumiltaan tarinoimaan tänne padelsivulle, ja uutisia piisaa.

Kisakallion Padel-avajaiset 3.6.2014
Kisakallion Padel-avajaiset 3.6.2014. Etualalla Jarkko Nieminen smässäämässä.

Lohjan KISAKALLION Padel alkoi erittäin näyttävästi avajaistapahtuman myötä 3.6.2014. Kentällä pelasivat muun muassa neluria Piukku, Kalle Palander, Jarkko Nieminen ja Harri Hollo. Upeita kuvia tapahtumasta ja pelaajista tarjoaa Kisakallion oma kuvapalvelu, joten tsekkaa näkymät siellä!

Katso myös kuvia galleriastamme Vihdin LIIKUNTASAMMON kesän Padelmeiningeistä. Muistakaa viikottaiset kisailut kahdella kentällä upeissa maisemissa!

Kahden uuden Padel-keskuksen lisäksi myös muualla toki tapahtuu lajissamme; Kari lähetti hyviä pelikuvia juhannusviikonlopulta Saimaan rannalta Holiday Clubin edelleen maamme ainoalta kattokentältä. Katso kuvat galleriastamme.

Padelia Holiday Club Saimaan kattokentällä juhannuksena 2014. Kuvat:  Kari Hukkanen
Padelia Holiday Club Saimaan kattokentällä juhannuksena 2014. Kuvat: Kari Hukkanen

Padelin kesä 2014 jatkuu tietysti tästä eteenpäinkin. Suunnitelmissamme on muun muassa Ranking-turnaus uusilla kentillä Liikuntasammossa heinäkuun alkuviikoille. Mielipiteitä ja tarkempia kyselyitä asiaan voi lähettää Piukulle. Tiedotamme sivulla heti kun yksityiskohdat ovat selvillä.

Padelkentille!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: