Padel Halli-SM 2016 – valmista tuli!

Huh huh, mikä turnaus ja mikä lopetus sille: Padelin BallSports 2016 -messuilla pelattu tämänvuotinen hallisuomenmestaruusturnaus saatiin valmiiksi muutama tunti sitten. Messujen ainoa kolmeen erään hurraavan ja runsaslukuisen yleisön iloksi paisunut viimeinen matsi miesten Hermansin/Swanljungin ja Lehmuskallion/Sjövallin välillä oli tunteiden ja pallorallien vuoristorata, sydän tykyttää jännityksestä vieläkin.

Miesten finaali oli parasta Padelia mitä olen Suomessa arvokisatasolla nähnyt miesmuistiin. Saatoimme aiheuttaa pienimuotoista häiriötä viereisen BMX-radan kilpailulle jatkuvien verkkoseinien yli tehtyjen lentolyöntien vuoksi, mutta Padel-yleisö ainakin niistä nautti innokkaasti taputtaen. Pelissä todistettiin myös erittäin harvinaista herkkua, kun Mikko Hermans haki pallon kentän ulkopuolelta ja palautti sen vastustajalle onnistuneesti, vaikka liikuteltavan sisäkentän tuet hieman yrittivätkin herraa kampittaa. Tätä lisää!

Aiemmin päivällä pelattiin tietysti myös muut loppuottelut; naisissa suorana finaalina mittaa toisistaan ottivat pari Kuusniemi/Saraste vastuksenaan Mäkelä/Vuorinen. Tässä matsissa Sarasteen erittäin tarkat sijoittelut ja Kuusniemen liike vetivät pidemmän korren, ja mestaruushan sieltä ansaitusti paukahti. Ensimmäisenä otteluna pelattiin Seniorit 100v -sarjan (sarjan nimi tulee vaaditusta peliparin yhteisiästä) tiukka vääntö suorittajinaan Salmi/Totro vs. Jukarainen/Viinikainen. Pääkaupunkiseudun Salmi/Totro hoiti tämän taiston kotiin, jättäen Jyväskylän mestaruustiimin hopealle.

Kaikenkaikkiaan turnaus oli mielestäni erittäin onnistunut muutamasta ikävästä sairastumisesta huolimatta; kaikki ottelut saatiin pelattua, aikataulussa pysyttiin noin keskimäärin ja messukävijät saivat kokea ensimmäistä kertaa arvoturnauksen tuomaa fiilistä näytöstyyliin. Järjestäjät ja harrastajakunta ottivat runsaasti mainioita kuvia telminnästä; päivätämme niitä tänne het’pikaa. Suurkiitokset sponsoreillemme jotka tekivät tämän kaiken mahdolliseksi, ja lämpimät onnittelut uusille hallimestareille! Ja tietysti juontaja-Tomille; loppuhaastattelu ja palkitojenjakoseremonia kaikui messuhallissa lujaa ja pitkälle, niin kuin Padelissa kuuluukin.

Mutta enemmittä puheitta, tässäpä turnauksen sijoitukset:

Miehet
1. Mikko Hermans & Kaj Swanljung
2. Julius Lehmuskallio & Max Sjövall

Naiset
1. Inka Kuusniemi & Erja Saraste
2. Anna-Maija Mäkelä & Marja-Leena Vuorinen

Sekanelinpeli (Mixty)
1. Inka Kuusniemi & Teppo Järvinen
2. Anne Matilainen & Jouni Jokiniemi

Seniorit yht. 85 v.
1. Juha Jokela & Mika Saunamäki
2. Sasu Mellanen & Mikko Visakova

Seniorit yht. 100 v.
1. Jussi Salmi & Tapio Totro
2. Janne Jukarainen & Juha Viinikainen

IMG_9822
SM-finalistit Mikko Hermans, Kaj Swanljung, Max Sjövall ja Julius Lehmuskallio

Klikkaa kuvat isommaksi:

Lisää PADEL SM-turnauskuvia BallSports 2016 -messuilta: https://padel.fi/kuvat/ballsports-2016-kuvagalleria/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: