Padel-erkkien testissä: Nummelan Liikuntasampo

Joukko kaikenkarvaisia padel-intoilijoita kokoontui lauantaina 29.7. Nummelan Liikuntasampoon (http://liikuntasampo.fi) padel-iltapäivän merkeissä. Jo kesän klassikoksi muodostuneeseen “Niirasen derbyyn” oli tällä(kin) kertaa löytynyt edustus myös Suomen pohjoisimmasta virallisesta padel-seurasta, Padel JKL:stä. Kymmenen pelaajan joukosta löytyi niin isä-poika -pari kuin kolmea eri kansallisuutta. Pisteistä taisteltiin tosissaan, mutta ei totisesti!

liikuntasampo3.jpg

Lauantaista muotoutui kelienkin osalta yksi kesän tähän kohokohdista: Pääsimme nauttimaan yli 20oC:n “paahteesta”, Enäjärven käsittämättömän kauniista luonnonrauhasta ja upeassa kunnossa olevista lasikentistä, grilli-sapuskaa ja muutamia kylmiä virvokkeita unohtamatta! Ennen kotimatkalle lähtöä päivän tapahtumat vielä kerratiiin saunan ja uinnin merkeissä… Sami Saari olisi varmaan kiteyttänyt päivän annin sanoihin: ihan ….-leen jees!

liikuntasampo2.jpg

Liikuntasampo on n. 45 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta (Turkuun päin) sijaitseva liikuntapaikka, jossa on kaksi erinomaisessa kunnossa olevaa lasi-padel-kenttää (valaistuksella, jos pelit venyy), tilava sauna ulkoporealtaineen ja mahdollisuudet kokoustaa isommallakin porukalla. Raatimme arvion mukaan loistava paikka järjestää kokopäivän padeltapahtuma, varsinkin hyvässä seurassa! Vahva suositus!

Jos haluat Suomen epävirallisen padel-testiryhmän testaamaan padel-kenttäsi ja kirjoittamaan siitä arvion, ole yhteydessä liittoon (info@padel.fi). Padel-erkit on sekalainen seurakunta suomalaisia padel-innokkaita, jotka tulevat mielellään tutustumaan kenttiin ja kirjoittavat niistä arvion liiton www-sivuille.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: