Naisten MM-karsinnat päätökseen

 Toiminnanjohtaja Piukku Kopiloffin kuulumiset viimeiseltä MM-karsintapäivältä Gentistä, Belgiasta:
Sunnuntai-aamu valkeni hieman viileämpänä kuin edellinen päivä, joten tiedossa oli loisto-olosuhteet hyviin PADEL-peleihin.
Viimeinen vastustajamme oli Sveitsi. Kapteenimme Inka teki erinomaisen pelitaktiikan ja muutimme pelijärjestystämme. Parit pysyivät samoina. Hävisimme kaksi ensimmäistä peliä Sveitsin erittäin taitaville pelaajille. Säilytimme koko ajan hyvän fiiliksen ja Sarina Ninan parina ottivat upean pelin jälkeen voiton  7-6(7-1), 6-2. Joten Suomi – Sveitsi 1 – 2.
Muut FIP:n jäsenmaat onnittelivat meitä kahdesta voitosta ja mikä tärkeintä, olimme mukana! Tästä on hyvä jatkaa Suomen PADELIN kansainvälistymistä.
Finaalissa pelasivat Belgia ja USA. Ensimmäisen pelin vei kotijoukkue Belgia. Toisen ottelun alkaessa alkoi soida ABBA ja runsas yleisö alkoi laulamaan, tanssimaan ja tekemään aaltoja. Tulossa oli aivan mieletön peli tapahtumien kera.
Saimme nauttia upeasta pelistä ja mikä oli hienoa, Belgian naiset voittivat
USA:n 2 – 0.
Sitten juhlat alkoivat todenteolla (katso video). Järjestelyt olivat loistavasti hoidettu ja fiilis oli upea koko turnauksen ajan. Belgia eteni Lissabonissa marraskuussa pelattavaan MM-lopputurnaukseen. Suomi oli lohkonsa neljäs.
photo (9)
Sveitsi – Suomi
Suomen Naiset – KIITOS!
Nyt kaikki pelaamaan ja treenaamaan ensi vuoden kisoja ajatellen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: