Messut ohi – tulevat PADEL-turnaukset jo kulman takana!

Hyvät PADELISTIT,

Mahdottomasta tuli mahdollinen kovalla sisulla, uurastuksella, hiellä ja verellä. Oli todella mukava huomata kahden PADEL-pelaajan halu saada kenttä Suomeen ja messuille ja siitä Heille kaunis ja rinta rottingilla oleva kumarrus! KIITOS!

Messuviikko alkoi upeasti, kun kenttä tuli Messukeskukseen kolme tuntia etuajassa. Neljä espanjalaista kentän rakentajaa nostivat PADEL-kentän pystyyn niin ammattilaisen taidolla, että minulle jäi valokuvaamisen tehtävä. Oli kertakaikkiaan hienoa seurata työn edistymistä. Kenttä oli pelikunnossa keskiviikkona, joten Lasten Olympialaiset pyörähtivät käyntiin heti torstaiaamuna.

(JK)
Innokkaita Padelin kokeilijoita opastuksessa

Oltuani kentällä viisi minuuttia olin jo aivan ihmeissäni, kuinka hyvä pomppu oli uudeksi kentäksi. Yleensä, kun uusi kenttä valmistuu, niin järjestetään 24-48 tunnin turnaus, jotta kenttä ”tamppaantuisi” mahdollisemman nopeasti niin sanottuun normaaliin pelikuntoon. Messukenttä oli paras mahdollinen aikataulun puitteissa. Oli upeata sytyttää Suomen ensimmäiset valot PADEL-kentälle ja kävellä molemmin puolin verkkoa olevista avonaisista aukoista läpi! 11 vuotta PADELIA Suomessa ja nyt saimme kokea todella suurenmoisen padel-viikon!

Tästä on hyvä jatkaa kohti Helsingin Myllypurossa järjestettävää SM- SISÄTURNAUSTA ensi viikon vaihteessa (21.-23.3.) sekä ensimmäistä Pyhtään Pyroll-Areenan avointa Mestaruus-turnausta sitä seuraavalla viikolla. Ilmoittautumisia otetaan vastaan!

KAIKKI MUKAAN PADELIN NOUSUUN JA ILOISEEN ILMEESEEN!

-Piukku

Ps. Ensi vuonna GoExpo/Ballsports messut ovat 5.-8.3.2015, joten merkatkaahan kalenteriin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: