Padel Kummipelaajat 2014

Esittelemme tällä sivulla Suomen Padel liiton vuoden 2014 kummipelaajat Juuson, Roopen, Laurin ja Petrin. Heidän tehtävänään on edesauttaa nuoruuden innollaan Padelin leviämistä maassamme juuri ikäistensä keskuuteen!

Valitsimme Sisä-SM 2014 kilpailuiden päätteeksi kaksi paria nuoria lupauksia edustamaan kasvavaa Padelia maassamme. Tavoitteenamme on saada pelaajille tuotesponsorit Padel-valmistajista.

Suomen Padel liiton kummipelaajat Roope Kailaheimo, Juuso Tapanainen, Lauri Lehikoinen, Petri Minkkinen. Keskellä Piukku Kopiloff. Kuva: JK
Suomen Padel liiton kummipelaajat Roope Kailaheimo, Juuso Tapanainen, Lauri Lehikoinen, Petri Minkkinen. Keskellä Piukku Kopiloff. Kuva: JK

Enemmittä puheitta pelaajien profiileihin! Profiilitekstit ovat saatavilla myös englanniksi täällä.

ROOPE KAILAHEIMO & JUUSO TAPANAINEN

Sisä-SM -kilpailuissa semifinaalitasolla ankaran taiston jälkeen karsiutuneet Juuso ja Roope ovat molemmat löytäneet Padelin viime vuonna. Pääkaupunkiseudun tulevilla suuruuksilla vain taivas on rajana!

Roope Kailaheimo

Ikä: 24
Paikkakunta: Helsinki

Olen 24-vuotias Padel-pelaaja Helsingistä. Tutustuin Padeliin kesällä 2013 tenniskavereiden innostamana. Pikku hiljaa 1-2 kertaa kuukaudessa käydyistä peleistä on kehittynyt viikottain toistuva tapahtuma hyvien ystävien seurassa. Padelissa viehättää ennen kaikkea lajin sosiaalinen luonne, runsaat lyöntimahdollisuudet sekä peliälyn iso rooli. Mukavien kokemusten innoittamana olen jo ehtinyt osallistua padelin SM-kilpailuihin parini Juuso Tapanaisen kanssa.

Muista mailapeleistä poiketen Padelin oppii nopeasti ja se soveltuu kaiken ikäisille innokkaille liikkujille. Koska Padelia pelataan aina nelinpelinä, on se hauska tapa viettää aikaa hyvässä seurassa, hymy huulilla hikoillen. Voinkin omasta puolestani lämpimästi suositella Padelia kaikille hauskasta kuntoilusta kiinnostuneille! Lajissa riittää haastetta muun muassa seinien käytön ja älykkäiden lyöntien suhteen vuosiksi eteenpäin!

Nähdään Padel-kentillä,
Roope

Juuso Tapanainen

Ikä: 26
Paikkakunta: Helsinki

Hei kaikille,

Olen 26-vuotias Oululaislähtöinen, sittemmin pääkaupunkiseudulle muuttanut Padelisti. Tutustuin padeliin kavereideni kautta kesällä 2012, jolloin pelaaminen jäi muutamaan kokeilukertaan. Todellinen Padel-kipinä syttyi syksyllä 2013, kun päätimme tenniskavereideni alkaa pelata Padelia hieman säännöllisemmin. Lajin sosiaalisuus, hauskuus ja pitkät pallorallit tempaisivat pysyvästi mukaansa.

Nykyään padelia tulee pelattua viikottain. Tennistausta on antanut hyvän pohjan Padelin pelaamiseen, mutta lyöntien voimakkuuksien ja seinien käytön kanssa löytyy edelleen suuria haasteita. Toistaseksi onkin tuntunut, että joka pelikerta on opettanut lajista jotain uutta, mikä pitää pelaamisen mielenkiintoisena.

Padel ei kuitenkaan vaadi mitään mailapelitaustaa, vaan se sopii kaikille liikunnasta kiinnostuneille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Haasteita riittää varmasti niin harrastepelaajille kuin kilpailemisestakin kiinnostuneille. Suosittelen kaikkia rohkeasti ottamaan mailan käteen ja kokeilemaan Padelia! Padel on laji joka tarjoaa jokaiselle jotain.

Nähdään kentillä,
Juuso

LAURI LEHIKOINEN & PETRI MINKKINEN

Tämä dynaaminen duo Jyväskylästä viihdytti katsojia (ja järjestäjiä) myös Padelin Sisä-SM 2014 -turnauksessa. Killerin liikuntakeskuksen kentiltä ponnistavat juuri 20 täyttäneet Lauri ja Petri ovat Padelin tulevaisuuden tähtiä, ja heidän kasvuaan ja iloista peliään on nautinto seurata.

Lauri Lehikoinen

Ikä: 20
Pituus: 181 cm
Kätisyys: oikea
Kotikaupunki: Jyväskylä

Aloin pelaamaan Padelia vuonna 2010, jolloin Jyväskylään rakennettiin ensimmäiset Padel-kentät. Padel koukutti minut samantien sen sosiaalisuuden, haasteellisuuden ja monipuolisuuden takia. Vahvan mailapelitaustani takia opin pelaamaan lajia nopeasti. Tulevaisuudessa toivon pääseväni harjoittelemaan lajia entistä enemmän, jotta kehittyisin tarpeeksi pelatakseni kisoja myös ulkomailla. Toivon myös, että saan omalla innostuksellani Padelin leviämään niin ystäväpiirissäni kuin myös koko Suomessa.

-Lauri

Petri Minkkinen

Ikä: 20
Pituus: 175 cm
Kätisyys: oikea
Kotikaupunki: Jyväskylä

Löysin Padelin vuonna 2009, kun olin lomalla Espanjassa. Laji sytytti heti. Tullessani takaisin Suomeen kenttiä alettiin rakentamaan kotikaupunkiini Jyväskylään ja sen kautta löysin nykyisen pelikaverini Lauri Lehikoisen kanssa yhteisen harrastuksen.

Urheilullisesti olen aina ollut enemmän joukkueurheilija, minkä takia Padel sai minut syttymään enemmän kuis tennis. Lajina Padel on samalla sosiaalinen mutta tuo myös haasteita seinien käytön, sijoittumisen ja monipuolisten lyöntien ansiosta. Kaveripiirissäni kaikki, jotka ovat lajia kokeilleet ovat siitä myös innostuneet.

Ensi kesänä kotikaupungissani pidetään Suomenmestaruuskilpailut, joita odotan innolla. Tulevaisuudessa haluan kehittyä itse paremmaksi pelaajaksi, unohtamatta pitää hauskaa kentällä ja saada lajia leviämään!

-Petri

One thought on “Padel Kummipelaajat 2014

Add yours

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: