Kultamitalitreeniä Madridissa

Padelin monikertaiset Suomen mestarit Mikko Hermans ja Kaj Swanljung palasivat Padel-treenimatkaltaan Madridista taskuissaan uusia taitoja ja pelistrategioita. Kaj ja Mikko pääsivät seuraamaaan Padel Pro Tourin 2. rankattujen, Juan Mieres Petrufin ja Pablo Jose Mongelo de Liman, treenipeliä. Suomalaiset treenasivat Madridin Rivasin kaupunginosassa, School Padel Centerissä, josta löytyy 19 ulkokenttää. Katso KUVAT ja Espanjalaisten treenipelivideot I–VI

”Reissu oli kaikin puolin opettavainen: Ensiksi pääsimme pelaamaan muutamia hyviä treenimatseja,  joiden pohjalta heikoimpia osa-alueitamme lähdettiin muokkaamaan paikallisen pro-coachin valmennuksessa. Samainen coach valmentaa mm. vaimoaan (3. rankattu protourilla) ja miesten protourin 4. rankattua paria.
Valmennuksen pääteemana olivat siis puolustuspeli ja siinä sijoittuminen/ pallon hallinta sekä puuttuvan nk. Bandeja-lyönnin oppiminen. Paljon myös tärkeää teoriaa pelin strategiasta tuli käytyä läpi tuttavamme, Ricardo De las Herasin, kanssa, joka siis itse pelasi reilut 10 vuotta amnatikseen ja nyt pyörittää kolmea padel klubia Madridissa sisältäen mm. School Padel Centerin Rivaksessa.
Pelkällä teorialla ei toki pitkälle pötki, mutta tietoisuus siitä, että miten pisteet tehdään ja mitkä lyönnit kustakin positiosta ovat järkevimipiä, auttaa pääsemään parempaan lopputulokseen. Myös paljon Suomessa spekulaatiota saadusta oikeaoppisesta syötöstä, on nyt VIDEOISSA hyviä esimerkkejä maailman huippujen tahdittamana.
Ensi vuonna viimeistään uudestaan ja isommalla porukalla. Joten nyt ainakin itse treenaamaan, että kehtaa sinne lähteä ;)”

– Mikko Hermans

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: