Kolmas SM-turnauspäivä on ohi

Säätutkaa uhmaten sade pysytteli Hernesaaren padelkentillä yhdeksään asti loitolla, ja SM-turnauksen kolmannen päivän matsit saatiin pelattua kunnialla loppuun asti aikataulussa. Skeduuli oli yhtä tiukka kuin edellispäivinä (ja huomenna) – 9 ottelua viidessä tunnissa. Näimme myös turnauksen pisimmän ottelun kun parit Saarenmaa/Rinne ja Schalin/Aaltonen viihtyivät kolmessa erässä puolitoista tuntia kentällä. Mikäs sen maukkaampaa näin katsojan näkökulmasta!

Tänään pelattiin kuusi ottelua suosittua mixtyä, kaksi miesten matsia ja yksi naisten taisto. Pallorallit olivat entistä pidempiä, vaikka tuuli oli eilisen tyyneydestä minun silmääni hieman yltynytkin (haittaa hieman Padeliin oleellisesti liittyviä korkeita lobeja). Mixtyn tilanne alkaa selkiytyä, vaikka pelejä onkin vielä rutkasti jäljellä. On kiva jännätä ketkä vievät semifinaalipaikat tällä kertaa.

Tulospäivitys on edellispäivien tapaan aikataulusivulla. Kiitos pelaajille ja muillekin hienosta turnauspäivän kulusta! Tilatkaamme yhdessä aurinko mollottamaan Hernesaareen jatkossakin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: