Kisaraportti British Padel Tourin osakilpailusta Lontoosta 10.-11.12.2016

British Padel Tour (BPT) on Britannian kansallinen turnaussarja, jossa jaetaan myös kansainvälisen padelliiton (FIP) rankingpisteitä. Kilpailuihin osallistuu pääasiassa saarivaltakunnan parhaimmisto ja jonkun verran kovia ulkomaalaispelaajia.

Pohjois-Lontoon Busheyssa pelatussa vuoden viimeisessä osakilpailussa (kuusi vuodessa) oli mukana kaksi suomalaisparia: Max Sjövall/Tommy Laine ja Mikko Hermans/Juuso Tapanainen. Arpaonni ei ollut tällä kertaa suosiollinen, sillä molemmat parit kohtasivat alkukierroksilla parin, jossa pelasi turnauksen ainut World Padel Tour top-100 pelaaja, Espanjassa asuva Iso-Britannian ykköspelaaja Richard Brooks (WPT rank 97). Syksyn aikana suomalaispelaajien otteissa on tapahtunut suuria kehitysaskelia ja he pystyivät tarjoamaan kunnon vastuksen turnauksen voittajasuosikeille.

Tämän vuoden kansainväliset pelit on suomalaisten osalta pelattu. Ensi vuonna on tarkoitus pelata Suomessa järjestettävät kilpailut, Swedish Padel Tourin osakilpailuja Ruotsissa, Pohjois-Euroopassa järjestettäviä FIP-kisoja ja mahdollisesti jokunen BPT:n osakilpailu. EM-joukkuekilpailut pelataan myös vuoden 2017 aikana (aika ja paikka tuntematon), jonne joukkue valitaan myöhemmin.

Suomalaispelaajien tulokset:
Ensimmäinen kierros
Max Sjövall / Tommy Laine – Noel Brandson / Inés Carriquiry 6-3, 6-1
Mikko Hermans / Juuso Tapanainen – Richard Brooks / Alex Tasa 5-7, 4-6
Toinen kierros
Max Sjövall / Tommy Laine – Richard Brooks / Alex Tasa 6-7, 3-6
Plate (kaavio toiseen suuntaan, vain yksi peli)
Mikko Hermans / Juuso Tapanainen – Avauskierroksella hävinnyt pari 9-2

-Juuso Tapanainen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: