Kesän ensimmäiset viikkokisat pelattu

Suomen PADEL siirtyi ryminällä tulevaan kesään Viikkokisoissa kaksilla uusilla ja upeilla kentillä Enäjärven rannalla Liikuntasammossa. Pelaajat löysivät paikalle pienen etsimisen kautta, mutta perillä sitten odottivatkin upeat kentät.

Pelasimme ensimmäistä kertaa Americano-systeemillä Liikuntasammossa ja muuta ”valittamista” ei ollut, kuin kuumuus. Päivä oli täydellinen PADEL-päivä lämpimän auringon porottaessa. Oli mukavaa, kun paikalla oli uusia kasvoja ja paikallisia nummelalaisia edusti Roni. Voittajiksi pelasivat tasan tuloksella 100 Päivi ja Christian, joten Onnittelut heille. Avaus oli onnistunut ja muutamat pulahtivat pelien jälkeen järveen uimaan.

Viikkokisoja on tarkoitus pitää Liikuntasammossa joka viikko, mahdollisesti kaksi kertaa viikossa, jolloin harrastajille ja kilpapelaajille olisi omat päivänsä. Ottakaa kantaa ja kommentoikaa. Liikuntasammon kenttävaraukset tehdään numeroon 040- 577 03 45. Turnauksista ja valmennuksesta vastaa Piukku puh. 050- 548 14 84. Kisakallion Urheiluopiston varaukset hoituvat opiston nettisivujen kautta.

SUOMEN PADEL-KESÄ ON ALOITETTU TYYLILLÄ JA SITÄ JATKETAAN!
-Piukku

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: