Jouluterveiset Padeluxe Pirkkalasta

Teksti ja kuva: Eemeli ja Saara-Sofia Jokinen

Olemme kaksi padeliin hurahtanutta liikunnanopettajaa.  Tavoitteenamme on tarjota ihmisille mahdollisuuksia tutustua lajiin ja ihastua sen tarjoamiin positiivisiin liikuntakokemuksiin. Pelin sosiaalisuus tarjoaa mielestämme mahtavat puitteet hauskoille liikuntahetkille niin ystävien kuin uusienkin tuttujen parissa. Me tutustuimme lajiin jo opiskeluaikanamme ja viime vuosina padel on lohkaissut ison osan vapaa-ajastamme. Olemme löytäneet lajin parista paljon mahtavia ystäviä ja tavoitteenamme onkin lämpimän klubihengen luominen myös omille kentillemme.

Luonnehtisimme padelia tenniksen serkuksi, jossa mukavaa peliä syntyy jo vähäiselläkin pelikokemuksella. Tästä syystä padel on erinomainen laji liikuntataustaan tai ikään katsomatta. Liikunnanopettajina haluamme luoda lapsille ja nuorille liikuntamahdollisuuksia sekä onnistumisen kokemuksia. Tavoitteenamme on käynnistää juniorivalmennukset, joissa lajia lähestytään leikkien ja pelien avulla hyvällä meiningillä, sykettä nostaen.

Liity nyt sinäkin mukaan Padeluxe Pirkkalan pelaajaporukkaan, jossa nautitaan liikunnan riemusta ja hauskasta klubihengestä. Tavataan hallilla!

Lisätietoja löydät nettisivuilta http://www.padeluxe.fi.

Terveisin,
Eemeli ja Saara-Sofia Jokinen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: