Jäsenmaksuista ja kilpailuoikeudesta

Liittoa on lähestytty kysymyksellä pitääkö maksaa liiton jäsenmaksu v. 2018, jos edellisestä jäsenmaksun maksusta on < 12 kuukautta, ja haluaa osallistua liiton alaisiin kilpailuihin.

Hallitus on käynyt asiasta keskustelun ja päättänyt, että liiton jäsenmaksu on voimassa edellisvuosien tapaan aina kalenterivuoden 1.1. – 31.12. Näin ollen tuleviin liiton hyväksymiin virallisiin kisoihin osallistuvien on suoritettava liiton jäsenmaksu ko. vuoden (nyt: 2018) puolella.

Ymmärrämme, että tämä voi tuntua jostakin kurjalta, mutta systeemin ylläpito- yms. syistä tämä on liiton hallituksen kanta.

Pyydämme huomioimaan, että vuoden 2018 alusta koko jäsenmaksujärjestelmä on tarkoitus uudistaa siten, että padel-pelaajat ovat ensisijaisesti seurojen jäseniä ja seurat sitten liiton varsinaisia jäseniä. Tässä yhteydessä on tarkoitus tehdä myös sellainen muutos, että kilpapelaajat hankkivat seurajäsenyydestä erillisen kilpailulisenssin ja pelkästään liiton jäsenyyttä tukemaan haluavat (ei-kilpailevat henkilöt) pääsevät hieman halvemmalla.

Talviterveisin,
liittohallitus

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: