Ainutlaatuinen Padelkurssi Las Palmasissa 6.-13.12.2015

Suomen ensimmäisellä ulkomaan PADEL-kurssilla pelataan Padelia kattoterassilla Las Palmasin (Gran Canaria) auringon alla ja majoittaudutaan romanttisessa suomalaisten omistamassa Vanhassa Suklaatehtaassa, Veguetan historiallisessa keskustassa. Pelikentät ovat kiven heiton päässä Las Canterasin rannasta, ja mukana menossa on Suomen Padel liiton toiminnanjohtaja ja lajin maahamme tuonut Piukku Kopiloff.

vegueta
Majoitus Veguetahomesin vanhalla suklaatehtaalla

Kurssin opettajana toimii argentiinalainen Julio Cesar Acuña, joka on opettanut ja pelannut padelia ammattimaisesti 90-luvun alusta asti. Kurssi koostuu viidestä harjoittelupäivästä (ma-pe) ja sen päätteksi lauantaina pidetään turnauspäivä. Harjoittelupäivät sisältävät tunnin opetuksen aamuisin sekä iltapäivisin puolentoista tunnin pelit, joihin osallistuu paikallisia hyvätasoisia pelaajia. Opetuksessa käydään läpi lyöntitekniikat sekä puolustus- ja hyökkäystaktiikat. Ennen opetusta lämmitellään ja venytellään sekä käydään läpi tyypillisimmät pelivammat. Myös padelin säännöt kerrataan.

pistas
Pelikentät El Muelle Padelklubilla

Lauantain turnaus kestää kolme tuntia, jonka jälkeen pidetään yhteenvetotilaisuus. Illalla järjestetään päättäjäisillallinen, joka sisältyy kurssin hintaan. Myös kuljetukset lentokentältä Suklaatehtaaseen ja takaisin sekä Suklaatehtaasta aamun padelharjoituksiin ja takaisin kuuluvat hintaan.

Kurssin hinta on 500 euroa / hlö, mikä ei sisällä pelivarusteita, vakuutuksia, lentoja eikä majoitusta paikan päällä. Opetuksen kannalta optimaalista olisi saada kurssille neljän hengen porukoita.

Norwegianin suora lento D85851 Helsingistä Las Palmasiin ja takaisin maksaa tällä hetkellä 235 euroa.

Oheisessa taulukossa on yhteenveto Vanhan Suklaatehtaan majoitusyksiköistä ja niiden tarjoushinnat (klikkaa niin näet suuremmassa koossa):
majoitustaulukko

Esimerkkinä kahden hengen huone 7 vuorokaudeksi halvimmillaan vain 327 euroa. Lisätietoja ja runsaasti kuvia vanhasta suklaatehtaasta on osoitteessa www.veguetahomes.com.

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen welcome@veguetahomes.com su 15.11.2015 mennessä.

Kanarian auringossa nähdään, tule mukaan nauttimaan Padelista tyylillä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: