Ulkokenttien Suomen mestarit vuosimallia 2024 ratkottiin Jyväskylässä 28.-30.6.

Keskiviikko 3.7.2024


Ulkokenttien Suomen mestaruudet ratkottiin viikonloppuna Jyväskylässä. Kisaisäntä toimi Padel Adder ry. Suomen kesä tarjosi helteistä keliä lähes koko viikonlopun, joten olosuhteet olivat todella rankat pelata. Kelistä huolimatta saatiin mestaruudet ratkottua. Naisten sarjassa ei koettu suuria yllätyksiä, kun vuosia padelissa dominoineet Ella Sillanpää ja Saana Saarteinen nappasivat jälleen kerran kirkkaimman mitalin mukaansa Tampereelle. Miesten sarjassa muutaman vuoden tauon jälkeen Juuso Tapanainen nappasi Suomen mestaruuden parinsa Axel Waris kanssa, jolle kultamitali oli ensimmäinen luokkaansa. Tarkemmin kisaviikonlopusta pääset lukemaan Suomen Padelliiton Instagram-tililtä tai Facebookista.

Suomen Padelliiton kuvapankista pääset katsomaan tunnelmaa kisaviikonlopulta: Suomen Padelliiton kuvapankki

MITALISTIT ULKO SM 2024

Miehet

  1. Juuso Tapanainen (Padel House) & Axel Waris (ÅLK)
  2. Tuomas Manner (Padel West) & Max Sjövall (Padel House
  3. Saska Huttunen & Pyry Hyrkkönen (Padel Tampere)

Naiset

  1. Saana Saarteinen & Ella Sillanpää (Padel West)
  2. Venla Andersson & Matilda Vainio (Open Padel)
  3. Suheil Lizana & Annika Sillanpää (Padel West)

Suomen Padelliitto onnittelee kaikkia turnauksen mitalisteja ja SM- ja kansallisten kisojen osallistujia. Kiitos järjestäjänä toimineelle Padel Adder ry:lle sekä upealle paikanpäälle viikonlopun aikana saapuneelle yleisölle!

Tuloksia pääsee kokonaisuudessaan tarkastelemaan padelutionista: Ulkokenttien SM-kilpailut 2024 tulokset