TIEDOTE – Gatorade Summer Tourista pilottiprojekti Suomen Padelliiton kanssa

Keskiviikko 8.5.2024 I Harrastetoiminta I Gatorade Summer Tour


Padel Club Finlandin ja Padel Tampereen brändeillä operoiva LeDap Group ja Suomen Padelliitto ilmoittavat ilolla yhteisestä kokeilustaan Gatorade Summer Tourilla: Osallistujat voivat saada osallistumisestaan myös Padelliiton rankingpisteitä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun pisteitä voi saada muista kuin kansallisista kilpailuista. Gatorade Summer Tour on Suomen suurin harrastetason padelkilpailu, johon osallistui viime kesänä 5000 padelharrastajaa eri puolella Suomea.
Gatorade Summer Tourin D- ja E-tasojen turnauksissa myönnetään puolet vastaavista kansallisten kilpailujen rankingpisteistä. Jos D-kilpailun voitosta saisi Padelliiton alaisissa kilpailuissa esimerkiksi 80 pistettä, voi Gatorade Summer Tourilla ansaita jopa 40 ranking-pistettä.

Osallistujille harrastelisenssi kaupan päälle

Yhteistyö tuo merkittävää lisäarvoa Gatorade Summer Tourin vaikuttavuudelle sekä uuden ulottuvuuden Padelliiton kilpailutoimintaan. Pilottihankkeeksikin miellettävä tempaus on erityinen kädenojennus niiden pelaajien suuntaa, joilla ei vielä ole liiton harrastelisenssiä. Turnausten osallistumismaksu sisältää myös Padelliiton harrastelisenssin, jonka LeDap Group kustantaa D- ja E-luokan osallistujille, joilla ei sitä vielä ole. Samalla harrastelisenssillä voi pelata myös varsinaisissa Padelliiton alaisissa D- ja E-tason kansallisissa kilpailuissa koko kalenterivuoden ajan.
Gatorade Summer Tourin kilpailupäällikkö Jyrki Hero LeDap Groupista kommentoi: ”Tämä on mahtava juttu, josta hyötyy niin kilpailunjärjestäjä, Padelliitto kuin ennen kaikkea pelaajakin. Yhteistyötä on valmisteltu jo pitkään ja olemme todella iloisia, että voimme tuoda tällä tavoin uutta energiaa suomalaiseen padeliin ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin.”

Rentoa peliä kesämielellä kaikentasoisille harrastajille

Gatorade Summer Tour on avoin kaikille padelista innostuneille pelureille. Jokainen voi nauttia tapahtumasta omalla tavallaan, olipa sitten tavoitteena kilpailla aktiivisesti tai nauttia rennosta pelihetkestä ystävien kanssa. Suomen Padelliiton kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Markus Männistö kannustaa uusia harrastajia kokeilemaan rohkeasti kisaamista: ”Suomen padelliiton tavoitteena on kehittää lajia ja palvella laajasti koko suomalaista padelyhteisöä. Yhteisöön kuuluu paljon erilaisia toimijoita myös perinteisen seurakentän ulkopuolella. Päätimme pilotoida tällaista yhteistyömallia, jossa kilpailusarjan järjestäjänä ei ole seura, vaan joku toinen toimija, joka haluaa edistää vahvasti lajia.  Keräämme pilotista kokemuksia ja kehitämme
kilpailujärjestelmäämme palautteen perusteella.

Gatorade Summer Tour on kesän kohokohta padelharrastajille. Jyrki Hero toivottaa kaikki pelaajat sydämellisesti tervetulleiksi ainutlaatuiseen tapahtumakiertueeseen: ”Tourilla yhdistyvät hauskanpito ja intohimo padeliin. Nyt kun mojovien palkintojen pottiin on lisätty myös ranking-pisteet, on taas lisää syitä lähteä mukaan Suomen mahtavimpien harrastepelaajien joukkoon.”

Liity mukaan Gatorade Summer Touriin ja koe padelin ilo kesän tärkeimmässä tapahtumassa!

Lisätietoja: Jyrki Hero
Ilmoittautumiset: https://www.padelution.com/gatorade-summer-tour-2024
Tietoja LeDap Groupista: LeDap Group on toiminut Suomessa jo vuodesta 2022 Padel Club Finlandin ja Padel Tampereen brändeillä ja ollut kilpailu- ja tapahtumatoiminnan edelläkävijä kotimaisessa padelmarkkinassa.

Sivustot: https://padelclub.fi/ I https://padeltampere.fi/

Tietoja Suomen Padelliitosta: Suomen Padelliitto on padelseurojen lajiliitto, joka vastaa maajoukkuetoiminnasta, tukee harrastajamäärän ja junioritoiminnan kasvua ja kaikin tavoin edistää padelin asemaa koko Suomessa.