Suomen Padelliiton Kilpavalmentajakoulutus (III-taso)

Tiistai 16.1.2024


Suomen Padelliiton valmentajakoulutuspolun III-tason Kilpavalmentajakoulutuksen sisältö keskittyy kilpapadeliin tähtäävien pelaajien valmentamiseen.
Koulutuksen rakenne (81h, 3 ops) käsittää
– kaksi lähiopetusjaksoa (pe-su). Perjantain opetus alkaa klo 17.
– viisi webinaaria (3h) arki-iltoina
– verkkokoulutusmateriaalin
– omatoimista opiskelua

Koulutuksen padelosuuksien valmentajana toimii Suomen padelmaajoukkueen päävalmentaja Richy Bailey ja kurssin henkisestä ja fysiikkavalmennuksesta vastaavat Vierumäen valmentajat.

KOULUTUKSEN TAVOITE
Koulutuksen tavoitteena on, että koulutuksen suorittanut henkilö pystyy toimimaan valmentajana kilpapelaamiseen tähtääville pelaajille harjoitus- ja kilpailutilanteissa sekä laatimaan ja toteuttamaan pidemmän ajan harjoitussuunnitelman.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
Kilpavalmentajakoulutuksen sisältö keskittyy erityisesti kilpailutoimitaan ja kilpavalmennukseen mm.pelin analysointi, henkiset ja fyysiset tekijät valmennuksessa, pelitilannevalmennus sekä oman valmennusfilosofian
pohdinta ja kehittäminen.

VAATIMUKSET
Koulutukseen pääseminen edellyttää kaikilta hakijoilta Suomen Padelliiton Seuravalmentajakoulutuksen suorittamista hyväksytysti. Koulutuksiin valitaan lähtökohtaisesti 15 osallistujaa ja valinnoissa painotetaan ensisijaisesti valmennuskokemusta.
Kilpavalmentajakoulutuksen suorittaminen hyväksytysti vaatii osallistujalta aktiivisen osallistumisen webinaareissa ja lähijaksoilla sekä verkkokoulutusmateriaalin ja muiden etätehtävien suorittamisen hyväksytysti.

KOULUTUKSEN HINTA
Koulutuksen hinta on 890€. Valituille opiskelijoille tiedotetaan lisäksi majoituseduista ja mahdollisista ateriapaketeista opiskelijapaikan varmistuksen yhteydessä.

KEVÄÄN 2024 KOULUTUS
Ensimmäinen Kilpavalmentajakoulutus toteutetaan 11.3.-4.6.2024. Lähijaksot järjestetään Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä.
Koulutuspäivät ovat alustavasti:
Lähijaksot
pe-su 22.-24.3. Suomen Urheiluopisto Vierumäellä
pe-su 19.-21.4 Suomen Urheiluopisto Vierumäellä
Webinaarit
ma 11.3. klo 17-20 etäyhteyksin
ti 19.3. klo 17-20 etäyhteyksin
ke 10.4. klo 17-20 etäyhteyksin
ma 29.4. klo 17-20 etäyhteyksin
ti 4.6.. klo 17-20 etäyhteyksin

Lisätietoja koulutuksesta antaa Ville Pajakkala ville.pajakkala@padel.fi

Pääset hakemaan mukaan kurssille tästä: https://gest.fi/customers/jkcedi/6025

HUOM! Hakuaika päättyy 18.2.2024 ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin tämän jälkeen.