Max Sjövall oli urheilutoimittajien valinta vuoden padelurheilijaksi – Padel ensimmäistä kertaa mukana lajilistalla

Perjantai 12.1.2024


Urheilutoimittajain liitto on nimennyt jälleen lajien parhaat urheilijat menneen vuoden saavutusten ja kilpailumenestyksen perusteella. Vuoden 2023 paras nimettin 82 lajissa. Padel pääsi mukaan lajilistalle nyt ensimmäistä kertaa.

Historian ensimmäiseksi vuoden parhaaksi padelurheilijaksi urheilutoimittajain liiton Vuoden urheilija-valiokunta valitsi Max Sjövallin.

Sjövall on kautta aikain menestynein suomalainen padelurheilija. Vuonna 2023 Sjövall saavutti kolme SM-kultaa; sisä- ja ulkokenttien Suomenmestaruuden lisäksi Sjövall pokkasi seuransa Padel Housen kanssa Oxdog-Padelliigan SM-kultaa. Sjövall harjoitteli ja kilpaili osana kotimaista ammattilaistiimiä, (Team Bullpadel Finland)  koko viime kauden Suomessa ja Euroopassa. Hän oli myös osa Suomen maajoukkuetta Lissabonin EM-kisoissa, joiden parikilpailuissa hän eteni parinsa Oskar Nurmion kanssa jaetuille 3-4 sijoille.

Suomen Padelliitto ja padelyhteisö haluaa onnitella Sjövallia merkittävästä ja historiallisesta tunnustuksesta!

Lue myös:  Lajien parhaat urheilijat 2023 valittu