Jani Valtonen on Suomen Padelliiton uusi toiminnanjohtaja – Myös Padelliiton hallitukseen uusia kasvoja

Tiistai 2.1.2024


Suomen Padelliitto kertoi marraskuussa vastaavansa voimakkaan kasvun haasteisiin uudistamalla toimintamalliaan. Muutosten avulla lisätään panostuksia Padelliiton ydintehtävän mukaisesti kilpailu-, seura-, juniori- ja koulutustoimintoihin. Samalla Padelliittoon toiminnanjohtajaksi päätettiin palkata uusi henkilö, tehtävää aiemmin hoitaneen Visa Korhosen keskittyessä jatkossa urheilu- ja kehitystoiminnan tehtäviin.

Suomen Padelliiton uutena toiminnanjohtajan on aloittanut 2.1.2024 Jani Valtonen. Hänen tehtäviinsä kuuluu kokonaisvastuun lisäksi erityisesti liiton hallinnosta, kumppanuuksista ja kaupallisista toiminnoista huolehtiminen. Jani tulee myös toimimaan joulukuussa perustetun Padelliiton tytäryhtiön Padelliitto Suomi Oy:n toimitusjohtajana.

”Vedimme kahdessa kuukaudessa läpi erittäin intensiivisen hakuprosessin. Korkeatasoisten hakijoiden suuri määrä yllätti positiivisesti; kasvava padelyhteisö kiinnostaa selvästi myös ammatillisessa mielessä. Janissa loksahti kohdilleen moni asia: sopiva ammatillinen kokemus, aktiivisuus ja energisyys sekä kaiken lisäksi valtava innokkuus padelin kehittämiseen! Koko hallitus on erittäin iloinen saadessaan Janin mukaan tiimiin!”, kertoo Padelliiton hallituksen puheenjohtaja Juha Usva rekrytointiprosessista.

Jani Valtonen kuvailee uutta tehtäväänsä näin: ”En voisi olla innostuneempi uudesta työstäni. Tässä tehtävässä yhdistyy niin moni minulle tärkeä asia: myynti ja kaupallinen toiminta, uuden kehittäminen, aktiivinen vuorovaikutus ihmisten kanssa sekä tietysti padel, johon minulla on intohimoinen suhde. Kaiken kruunasivat Padelliiton arvot, joihin minun on helppo samaistua: Yhdessä ilolla, Raikkaalla sykkeellä ja Vastuullisesti kasvaen. Näiden päälle on hyvä rakentaa suomalaisen padelin seuraavia askelia!”

Vuoden vaihtuessa myös Padelliiton hallitus uudistui liiton syyskokouksen päätösten mukaisesti. Puheenjohtajana aloitti Juha Usva, ja uusina jäseninä mukaan liittyivät Hani Olsson, Ari Ruoholahti sekä Suvi Vänskä. Edellisestä hallituksesta vuodelle 2024 jatkavat Johan Båsk, Heidi Kiiskinen, Markus Männistö, Jere Tarilo sekä Jari Waaralinna.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Juha Usva,  juha.usva@padel.fi, 040-5795207

Toiminnanjohtaja Jani Valtonen, jani.valtonen@padel.fi, 040-7365499