Kansainvälinen padelin junioritapahtuma Padel Housessa tammikuussa 2024

Perjantai 22.12.2024


Suomen Padelliiton seuraava junioritapahtuma järjestetään yhdessä Padel Housen kanssa tammikuun 19.-21.1.2024 Espoon Kera Halleilla. Junioritapahtuma sisältää kaksi erillistä kilpailumuotoa; joukkuekilpailun ja parikilpailun. Padelliitto on kutsunut mukaan juniorimaajoukkueita Pohjoismaista ja Baltiasta ja tarkoitus on, että maajoukkueet mittelevät voimia keskenään ja juniorit saavat sitä kautta kokemusta kansainvälisistä peleistä. Ikäluokat ovat U14, U16 ja U18. Tytöt ja pojat pelaavat omissa sarjoissaan. 

 JOUKKUEKILPAILU

Suheil Lizana ja Timo Hartikainen on valittu kokoamaan Suomen edustusjoukkueet ja he kontaktoivat suoraan valittuja pelaajia. Maajoukkuetoimintaan mahtuu kuitenkin vielä uusia pelaajia mukaan, ja sen vuoksi toivomme kaikkia asiasta kiinnostuneita junioreita täyttämään tämän lomakkeen 2.1.2024 mennessä:

https://gest.fi/customers/jkcedi/5937

Täytättehän lomakkeen, vaikka juniori olisikin ollut jo aiemmin mukana maajoukkueen toiminnassa.

Joukkuekilpailussa yhdessä joukkueessa on kolme paria: yksi pari U14-, U16- ja U18-ikäluokasta. Suomi edustaa kilpailuissa yhdellä tai useammalla joukkueella, riippuen pelaajien kokonaismäärästä.

 PARIKILPAILU

 Toisena kilpailumuotona rinnalla kulkee avoin kansainvälinen junioriturnaus. Kilpailuun voivat osallistua kaikki halukkaat juniorit ja aikataulu mahdollistaa osallistumisen molempiin sarjoihin (joukkue- ja parikilpailu).

 Parikilpailuun ilmoittaudutaan täältä:

https://www.padelution.com/events/junior-tournament-padel-house

Parikilpailuun voi ilmoittautua jo tässä vaiheessa, ja ilmoittautuminen loppuu 10.1.2024.

YHTEYSHENKILÖT 

Kilpailun järjestämisestä vastaa pääosin Padel House yhteistyössä Padelliiton kanssa. Padel Housen päässä yhteyshenkilönä toimii Robi Ylänkö p. 0400-236616 ja Padelliiton yhteyshenkilönä toimii Riina Raskunen (riina.raskunen@padel.fi).