Suomen Padelliitto ja Visma Solutions Oy yhteistyöhön

Torstai 23.11.2023


Netvisor on yli 30 000 yrityksen valinta taloushallinto-ohjelmistoksi. Palvelussa on kaikki tarvittavat ominaisuudet niin pienille kuin isoillekin yrityksille, kuin myös urheiluseuroille ja järjestöille. 

Olemme jo pitkään tukeneet niin junioriurheilua, lajiliittoja kuin urheilujoukkueita. Padel on saavuttanut melko lyhyessä ajassa vannoutuneen harraste- ja kilpaporukan lajin lähestyttävyyden, liikunnan ilon ja yhdessä tekemisen kautta. Padelliiton yhteistyön kautta pääsemme osaksi tätä yhteisöä Netvisorin brändillä”, kertoo Visma Solutions Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Tiina Holm.

Lisätietoja:

Visma Solutions Oy:
Tiina Holm
Director, Marketing & Communications at Visma Solutions 
+358 504914708

Padelliitto:
Mika Virmalainen
kumppanuus- ja markkinointipäällikkö, Suomen Padelliitto
 +358 505521477