Cupra Finnish Padel Tour Masters 1.12-2.12.2023

Torstai 23.11.2023


Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna otellaan Turun Boost Sports Clubilla vuoden 2023 Cupra Finnish Padel Tourin päätösviikonloppu, kun kauden kovimmat kokoontuvat ottelemaan Mastersien merkeissä. Peliparit on voitu muodostaa vapaasti ja parin yhteenlasketut Certina-rankingpisteet määrittivät parin sisäänpääsyn ja mahdollisen sijoittamisen kaaviossa. Vuoden 2023 Masters-lopputurnaukseen osallistuvien pelaajien on tullut pelata vähintään kaksi Cupra FPT-osakilpailua vuoden 2023 aikana. Lisää Certina-rankingistä ja sen säännöistä pääset lukemaan täältä: CERTINA-ranking

Turnausviikonloppuna otellaan myös muita Suomen Padelliiton alaisia kansallisia kilpailuita ja perjantaina yleisöllä on vapaapääsy seuraamaan otteluita upeisiin Boost Sports Clubin tiloihin. Lauantain finaalitapahtumaan myydään lippuja ennakkoon 9€/kpl, joka sisältää kaikki lauantain huippupelit, sekä sisäänpääsy iltatapahtumaan. Lippuja on mahdollista ostaa myös ovelta. Pelien jälkeen ilta jatkuu ruokailun ja iltajuhlien merkeissä, jossa palkitaan Cupra FPT:n parhaat pelaajat, sekä muita parhaita.Boostin ravintola palvelee aina puolille öin asti. Odotamme innolla padelkansaa saapumaan paikan päälle sankoin joukoin kannustamaan suosikkinsa voittoon ja nauttimaan tunnelmasta. Lisätiedot tapahtumasta ja aikatauluista löydät Padelutionista: Cupra Finnish Padel Tour Masters 1.-2.12.2023