Suomen Padelliiton syyskokous valitsi liitolle uuden puheenjohtajan sekä liittohallitukseen uusia jäseniä

Keskiviikko 22.11.2023


Suomen Padelliiton uusi ja väistyvä puheenjohtaja. Juha Usva (vas.) & Janne Jukarainen

Suomen Padelliiton syyskokous 2022 järjestettiin Sporttitalolla Helsingissä 15.11.2023. Kokouksessa valittiin hallitukseen uusi puheenjohtaja ja viisi jäsentä, sekä hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024.

Suomen Padelliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin nykyisen hallituksen varapuheenjohtaja Juha Usva (Padel House). Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Suvi Vänskä (Smash), Ari Ruoholahti (Fun Padel) ja Hani Olsson (Padel Ladies and Padel Gents). Nykyisistä jäsenistä hallituksessa jatkavat Heidi Kiiskinen (Padel Sawo), Johan Båsk  (Smash) ja Jere Tarilo (Padel Club Finland), sekä uudelleen ehdolla olleet Markus Männistö (Padel House) ja Jari Waaralinna (Pickala Tennis & Padel Club).

Suomen Padelliitto haluaa onnitella uusia hallituksen jäseniä ja samassa yhteydessä myös esittää suuret kiitokset puheenjohtajana neljä vuotta ansiokkaasti toimineelle Janne Jukaraiselle sekä erovuorossa olleille vanhan hallituksen edustajille. Suuret kiitokset myös mukana olleelle kokousväellä sujuvasta ja hyvähenkisestä kokouksesta.

Vuoden 2024 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksymisen lisäksi syyskokouksessa päätettiin muutamasta muutoksesta yhdistyksen sääntöihin.