Vuoden viimeinen junioreiden maajoukkuleiri 18.11.2023

Tiistai 21.11.2023


Viime lauantaina järjestettiin kuluvan vuoden viimeinen juniorimaajoukkueen leiritys Hämeenlinnassa, Padel Kingillä. Joukkueen kokoonpanoon pääset tutustumaan syykuun julkaisussa. Tästä linkistä pääset uutiseen: Juniorimaajoukkueleirin kokoonpano

Leirin valmennuspuolesta vastasivat Timo Hartikainen yhdessä Suheil Lizanan ja David Lozanon kanssa. ”Kaikki junnut olivat kehittyneet kovasti viime leiristä, joten kannattaa ehdottomasti jatkaa samaan malliin treenaamista ja kisaamista. Leirillä vallitsi positiivinen ilmapiiri ja töitä tehtiin hymyllä ja ilon kautta. Leiriläisistä huokuu into ja näkee, että he tekevät paljon töitä tavoitteidensa eteen.”, kommentoivat valmentajat. Junioreiden vanhempia ja valmentajia oli myös saapunut mukavasti paikalle seuraamaan leiripäivää.

Iso kiitos leirin isäntänä toimimisesta Padel Kingille. Vuoden 2023 leiritykset on nyt saatu päätökseen. Ensi vuoden leirejä odotellessa voitte käydä tutustumassa padelin yläkoululeiritykseen, joka järjestetään vuoden alussa Vierumäellä, hakuaika leirille päättyy 15.12.2023. Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä: Padelin yläkoululeiritys

Kiitos kaikille junioreille, valmentajille, vahemmille ja yhteistyökumppaneille tästä vuodesta ja mukavaa padelin täyteistä loppuvuotta kaikille.