Suomen Padelliiton kilpailukalenteri 2024 on nyt julkaistu

Torstai 16.11.2023


Suomen Padelliiton kilpailukalenteri 2024 on nyt julkaistu. Kilpailukalenteri on muodostettu kilpailutoimikunnan määrittelemien raamien sisällä ja niin, että on pyritty huomiomaan parhaalla mahdollisella tavalla mm. maantieteellinen jako, luokkakohtaiset kilpailumäärät, haetut luokat ja lisenssipelaajien tämänhetkinen kokonaismäärä Suomessa.

Seurat lisäävät kerralla kaikki heille vuodelle 2024 myönnetyt kilpailut Padelutioniin 30.11.2023 mennessä. Kilpailukalenteri muodostuu siis Padelutioniin ja tämä liitteenä oleva taulukko ei ole siis viimeinen versio. Päivitetty tilanne löytyy aina Padelutionista 1.12.2023 lähtien.

Pelaajamäärät kasvavat niin hurjaa vauhtia, että kilpailujen määriä on varmasti syytä tarkastella kesken vuotta 2024. Keväällä avataankin mahdollisesti lisähaku, jossa kilpailujen määrää lisätään toiselle puolelle vuotta. Mahdollisesta lisähausta ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätiedot: office@padel.fi

Kilpailukalenteri 2024 PDF